Dit is het HaDeejer.nl archief  van: 2006  tot  september 2015

carnaval Beste Carnavalsvierders/Bouwers uit Heeswijk - Dinther en Loosbroek.

Met de nieuwe kreet voor 2013.

 “ CARNAVAL  ‘t is  WIRRELDS ‘’ is er door ieder wel wat te bedenken om een leuke creatie te maken voor de optocht 2013, zowel de Wagens , Loopgroep Klein en Groot als  Invidueel.

Laat je fantasie de vrije loop en doe mee met je Cafe, Buurtvereniging,Vriendenclub, Sportclub of Carnavalsclub. Er zijn al groepen bezig met de voorbereiding en wij hopen dat er weer een aantal groepen bij komen om de optocht  Wirrelds te maken.

Zoals elk jaar beginnen we op zaterdag 9 februari met de Jeugdoptocht start om 13.30 uur, de eerste 3 prijzen mee mogen doen met de grote optocht op zondag.

De Grote optocht , start op zondag 10 februari om 13.30 uur van Plein 1969.

Opgeven kan via inschrijfformulieren die op de basisschool uitgedeeld worden. Ook kun je deze afhalen bij v Lieshout veevoeders Meerstraat 32 waar je deze ook kunt inleveren.

Aan de bewoners die langs de route van zowel zaterdag als zondag vriendelijk de vraag hun heilige koe, of andere obstakels op de weg weg te halen minimaal 1 uur voordat de optocht begint, zodat de optocht er vrij door kan en er ook niets mee kan gebeuren.

Dus Snevelbokken / Geiten en Zandkruiers / Kreuge schrijf in en maak de optocht weer  grootser als vorig jaar.

En hang de HDL vlag buiten!

Inschrijfformulieren en startnummers voor de grote optocht af te halen bij v Lieshout veevoeders of mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

De inschrijving sluit op donderdag voor de optocht.

Namens Stichting Carnaval HDL.

Commissie Optocht