Dit is het HaDeejer.nl archief  van: 2006  tot  september 2015

140220-mvh-prins roaje  18 VOORKANTOok deze editie van "Prins roaje " is een succes. Wederom werd de quiz gepresenteerd door de heren Marcel van Herpen, Mathieu Bosch en René Kuijs. Een hoop improvisatie alom, wat zorgt voor veel gelach in de zaal.

Een aantal bouwstenen waren gelijk aan vorig jaar. Zo waren er dus de presentatoren en was ook Henk Habraken weer van de partij om zijn bijdrage te levere. Hij zond weer liedjes die over een ‘wie of wat’ gingen waarbij de teams op de knop moesten drukken zodra ze het wisten. Maarliefst 9 teams namen deel aan de jaarlijkse Prins Raoje- quiz! Er kwamen een aantal namen voorbij zoals Joost Jansen, Marielle weer, Wilson weer en ook Lambert van der Ven werd genoemd als prins. Wie o wie wordt de prins van 2014?

De sfeer zat er in ieder geval goed in! Er werd volop gelachen in het café om stevige grappen en praotjes van de presentatoren. De vragen waren erg leuk bedacht deze keer. Naast de liederen werd ook het “Slaapkamerraoje” geïntroduceerd waarbij de teams moesten raden van welk hotel in HDL deze kamer was. In de categorie filmpjes stelden horecagelegenheden een vraag over het bedrijf. Zo vroeg Saskia van Hotel de Leygraaf hoeveel Belgische bieren zij schonk en werden de teams aan de tand gevoeld bij de vraag wie ook alweer de tweede eigenaar van café de Toren was. Niet te vergeten werd Fred van de Akker even een paar keer goed gepakt door een aantal ludieke vragen af te stemmen op hem, zo werd er een enorm rommelige slaapkamer getoond in de categorie Slaapkamerraoje die, aldus Marcel van Herpen, van hem zou zijn.

Tonproater "bakker" kwam voor de dag en kreeg de zaal goed gestemd door zijn blik op HaDee als broodbakker van speldbrood, of was het nou spelTbrood, bakker? Duo René en Ton kwamen ook nog langs om alle aanwezigen enkele meezingers ten gehore te brengen en zo beloofde het weer een gezellige en late avond te worden…

een success

een success

Deelnemende teams: 
Van allles wé
De Heikneuters
Prinses Marianne
De Ex-Prinsen
De Kersouwe
D66
de Torenstraat
De laotste drie
Prinses Raoje

De raoje is belangrijker dan meedoen- quiz werd gewonnen door De Laotster Drie.

Foto’s Marjon van Herpen
Tekst Maartje Sperber