Dit is het HaDeejer.nl archief  van: 2006  tot  september 2015

Prins en adjudant 2014Vrijdag 21 februari is de nieuwe prins van Snevelbokkenland onthuld: Prins Bart d’n Urste, ook wel bekend als Bart Hoezen (31). Deze kersverse vorst is een bekend gezicht in Loosbroek en daarbuiten. Door het jaar heen is hij druk met zijn telefonie bedrijf SLIM, laat zich graag op de voetbalvelden van WHV zien en fiets hij bij de Lekke Tube.  Hij draagt ook zijn steentje bij in het vrijwilligersleven als lid van de WHV sponsorcommissie en als voorzitter van Stal Bertus. Door de Alpe d’Huzes te bestijgen afgelopen jaar heeft hij ook nog eens een flinke som binnen weten te slepen voor kankerbestrijding.

Een bezig baasje dus. Maar gelukkig voor ons allen is Prins Bart ook een fervent carnavalsvierder. Deze zoon van ex-prins Rene  is namelijk lid sinds het eerste uur van carnavalsvereniging “De Kreuge” waar hij zich menige uren voor inzet. De Kreuge zal zijn hand- en spandiensten dit jaar echter even moeten missen want samen met zijn durske Marloes van de Ven zal Prins Bart over heel Snevelbokkenland regeren.

Het heeft de Prins mogen behagen Bas de Wit (33) als persoonlijke adjudant te kiezen. Bas is ZZPer en gespecialiseerd in timmerwerkzaamheden. Hij woont samen met Linda van Houtum en samen hebben ze een prachtige dochter, Saar. Bas en Bart zijn al meerdere jaren goede vrienden. Naar Bas’ eigen zeggen hebben ze Bart leren drinken (of althans geprobeerd). Samen zullen ze het geleerde dus in praktijk kunnen brengen, met mate(n) natuurlijk.

Mee un opgelaoje accu maoken we er un schôon fisje van!

Op 23 februari om 13.30 is er gelegenheid Prins Bart d’n Urste en adjudant Bas te feliciteren tijdens de prinsenreceptie in de Snevelbollenstal (De Zaert).