Dit is het HaDeejer.nl archief  van: 2006  tot  september 2015

140224-wvdl-55 avond 36VOORKANTOp maandag 24 februari 2014 werd de pronkzitting voor de derde maal opgevoerd, deze keer voor de 55 plussers uit het dorp. Ook deze avond was een succes voor de Stichting. De presentatie was deze avond in handen van de Loosbroekse Toon de Mol. Ook ’t Kumt Wel had een avondje vrij en was het de beurt aan de Juinders om de pronkzitting te begeleiden.

 

Het programma was uiteraard hetzelfde als de vorige twee avonden. Je kon merken dat de acts het voor de derde keer deden, maar dit deed niks af aan de entertainment-factor. Integendeel, ze benoemden de gebeurtenissen van het afgelopen weekend waar ze meteen op inhaakten en dit gaf zeker een meerwaarde aan de acts. Zo kreeg de Prins in de openingsact van Koos en Corrie meteen de hele inhoud van het handtasje  (en graaide er zelfs ook nog even in) en Pirke Plekdrum greep een glas appelsap weg van de Prins in plaats van een glas bier, dat hij verwacht had.

Ook de Prins Bart d’n Urste en zijn gevolg hadden een actieve deelname aan het programma. Zo stonden zij meerdere malen met zijn allen op het podium. De Prins werd regelmatig betrokken bij de acts en speelde hier heel leuk op in. We zullen dit jaar nog veel plezier gaan beleven met deze jongen en de Raad van Elf.

Tekst: Suzanne Sperber
Fotografie: Wim van der Lubbe

"Filmpje " via youtube

 

of zo http://www.youtube.com/watch?v=jBNoeP0-xWU