Dit is het HaDeejer.nl archief  van: 2006  tot  september 2015

bb2009cVoor de eerste Boerenbruiloft van BerneZorg in 2009 was grote belangstelling, niet alleen binnen BerneZorg maar ook vanuit de gemeenschap van Heeswijk, Dinther en Loosbroek. Daarom wordt er ook dit jaar weer een Boerenbruiloft georganiseerd en wel op dinsdag 16 februari 2010.


Op deze dag zullen Wim Oosterholt en Mien Oosterholt - van Menzel in de onecht verbonden worden. Het Boerenbruidspaar van 2010 is verbonden met BerneZorg doordat zij beiden als vrijwilligers van BerneZorg werkzaam zijn.

 

De middag begint met het ophalen van het Boerenbruidspaar onder muzikale begeleiding van het Herriemenieke. Daarna is er een koffietafel in de Aula van BerneZorg voor het Boerenbruidspaar, de genodigden en de oud-Prinsen van Snevelbokkenland.
De bruiloft in de onecht zal om 14.11 uur door de Prins van Snevelbokkenland in de Tuinzaal van BerneZorg worden voltrokken.
Daarna vindt er een receptie plaats en is er gelegenheid om het Boerenbruidspaar te feliciteren. Ook hierbij is de Prins en zijn gevolg aanwezig.

Uiteraard bent u van harte uitgenodigd om bij deze Boerenbruiloftreceptie aanwezig te zijn. BerneZorg is te vinden aan de Zijlstraat 1 te Snevelbokkenland.

De giften ter attentie van het bruidspaar komen ten goede aan de activiteiten voor de cliënten van BerneZorg.