Dit is het HaDeejer.nl archief  van: 2006  tot  september 2015

logo_de_torenHeeswijk-Dinther leeft weer richting carnaval. De carnavalspakken worden gekocht of van zolder afgehaald, want carnaval 2010 komt eraan. Deze beleving is ook bij de Toren weer volop aan de gang!In snevelbokkenland kan iedereen bij de Toren terecht voor een bruisend carnaval. Van klein tot groot, ook dit jaar weer voor ieder volop beleving!


5 Dagen lang een kei gezellig programma waarmee het bij de Toren nie bont genoeg kan!!!

D’n urste deun
Waar we de afgelopen jaren de carnaval op zaterdag zijn begonnen plakken we er de aankomende carnaval gewoon nog een dag aan vast! Op vrijdag 12 februari 2010 organiseert de Toren in samenwerking met blaaskapel De Juinders “D’n Urste Deun”. D’n Urste Deun wordt voor jong en oud dé aftrap voor carnaval 2010! Voor € 20,- is het de gehele avond bier/wijn/fris. Onder muzikale begeleiding van de diverse blaaskapellen uit HDL maken we er met z’n allen een gezellige avond van!

Programma Zaal
Als iedereen is warmgedraaid met d’n urste deun gaan we op zaterdag de carnaval officieel starten met de sleuteloverdracht bij de Toren. Deze vindt plaats na de carnavalsmis in de kerk en start om 10.45 uur. Deze spannende aangelegenheid mag natuurlijk niemand missen! Op zaterdagavond staat de band MmoozZ op het podium. Deze zeer energieke band kennen we nog van het tentfeest Molenpop. Toen speelde ze al heel de zaal plat. Voeg daar een Carnavalsfactor aan toe en een afwisseling met DJ Servé en het kan niet anders dan dat dit één groot feest wordt!

Op carnavalszondag aan activiteiten bij de Toren geen gebrek! De Torenstraat zal opleven tijdens de optocht door de muziek van DJ Balkan Boris & Pete Piper! Dit DJ koppel draait voor iedereen een gezellig nummer. Na de optocht vindt de prijsuitreiking dit jaar plaats in Zaal de Toren. Na deze ontknoping draait het eerdergenoemde DJ duo hun weergaloze nieuwe show. Compleet met waanzinnig mooi eigengemaakt decor zullen zij tot het begin van de avond de sfeer verhogen! Een show die we niemand willen onthouden want deze zondag gaan we ’s middags al los!
Op zondagavond wederom een knalfuif met de muzikanten van de band MmoozZ!!!
MmoozZ speelt de nieuwste top 40 hits, pop & rock, Nederlandstalig, soul, golden oldies en zelf dance! Uiteraard zal een carnavalskraker niet ontbreken…
Naast MmoozZ zal DJ Toon Wouters de sfeer zeerzeker niet laten verslappen met zijn kwaliteiten als zanger/entertainer en DJ!

Ook carnavalsmaandag hoeft niemand zich te vervelen! Om 16.00uur start dan het BOB DE BOB spektakel! Voor de derde maal op rij organiseert de Toren samen met ’t Kumt Wel deze gezellige Tiroler middag. Echter, deze keer nóg groter, nóg spectaculairder en NÓG gezelliger!!! Waan je in aprés ski sferen en doe mee met deze leuke wedstrijd, waarbij ook nog eens leuke prijzen te winnen zijn! De hoofdprijs van deze spannende wedstrijd is een skiarrangement bij Snowworld in Landgraaf voor 3 personen! Inschrijven kan via een e-mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en bij café de Toren. Zet in je e-mail de teamnaam en de namen van de personen die in het team zitten.
Speciaal voor de kleintjes is er het Juinders Kindersongfestival. Ook hiermee zijn leuke prijsjes te winnen en deelname is mogelijk voor zowel zang als dans. De band TILT begeleidt dit spektakel zodat dit voor kinderen én ouders een onvergetelijke middag wordt!
Tot in de late uurtjes speelt topformatie TILT de pannen van ’t dak!

Dinsdagmiddag worden de kelen opengezet.. Niet alleen voor het gerstenat, nee ook voor de geweldige muzikale talenten die HDL voortbrengt. Het HEESWIJK-DINTHERS artiestenfestival is dan weer een feit. Deze gezellige middag bij de Toren is al enkele jaren een must voor iedereen die van carnaval en van muziek houdt. Diverse artiesten hebben al ter kennis gegeven weer te zullen schitteren op het podium in de zaal! Wil jij graag een nummertje zingen on stage? Stuur dan even een mailtje naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Op dinsdagavond maken we ’t altijd bont bij de Toren, dit jaar zal dat met TILT zeker lukken en gaan we voor een superafsluiting van carnaval 2010!

Programma Borrelhut
Het café is zoals vorig jaar omgebouwd tot de Oostenrijkse houten borrelhut.
Het verse Alpenhout brengt je in Tiroler sferen waar de ‘schnaps’ rijkelijk vloeien!
Op zaterdagavond staat DJ Servé live op de bar! Drink een borrel mee met DJ Servé!
Ook de blaaskappellen laten van zich horen in de borrelhut. Op zaterdagavond zijn daarom ’t Herriemenieke en de Juinders te gast om wat gezellige nummers te dweilen!

Zondag zal DJ Toon Wouters een bezoekje brengen aan de borrelhut. Naast zijn kwaliteiten als DJ weet Toon er met zijn stem als geen ander een feest van te maken..
Ook deze avond wordt er gedweild en wel door ’t kumt wel en de kornuiten!

De maandagavond staat de borrelhut weer op z’n kop. DJ Carl V. maakt er weer een heerlijk vout feestje van tijdens de FOUTE MAANDAGAVOND bij de Toren! De foute top 111 komt voorbij en foute verzoekjes zijn uiteraard toegestaan! De Toren op maandagavond: Voor jong en oud, iedereen mag FOUT!

De dinsdagavond sluiten we de carnaval in de borrelhut af op spectaculaire wijze! Alle borrels zijn op deze avond te verkrijgen voor een borrelprijs van € 1,-
Wie dus even gezellig wil borrelen kan maar al te goed terecht in het houten hutje in de Torenstraat!!!

Alle dagen in het café een mega speelpaleis onder begeleiding aanwezig! (14.00-19.00uur)
De Toren en Carnaval: 't kan nie bont genoeg!