Dit is het HaDeejer.nl archief  van: 2006  tot  september 2015

thumb xrc-logo-500x5001Zaterdag 30 augustus gaat voor de 12e keer de XRCBernhezeloop van start . Niemand minder dan oud voetballer Ruud van Nistelrooy, ook inwoner van Heesch,  zal de lopers voor de 10 kilometer, estafette en

Bedrijvenloop  “wegschieten”.  Zelf neemt  hij ook deel aan de Bedrijvenloop.

Van Nistelrooy is, naast zijn nieuwe functie als assistent bondcoach, druk bezig met zijn Academy, opgezet  in 2009. Bij deze stichting krijgen kinderen tussen de 9 en 12 jaar een extra steuntje in de rug om zichzelf op persoonlijk en sociaal vlak te ontwikkelen. Alle kinderen hebben een toekomst, maar sommigen hebben net dat duwtje extra nodig. Hiervoor zorgt de Academy Ruud van Nistelrooy. Via de XRCBernhezeloop probeert hij zijn Academy verder onder de aandacht te brengen.

 

Nieuwe onderdelen

XRC Services is vanaf de 12e editie  de nieuwe hoofdsponsor van het evenement. Verder zijn er twee nieuwe onderdelen toegevoegd: de 10 kilometer en bedrijvenloop. Het belooft dus ook dit jaar weer een mooi spektakel te worden.

 

Het programma

De Rabobank jeugdloop van 500, 1000 en 1500 meter start om 16.00 uur in de Raadhuisstraat in Heeswijk-Dinther. De 10 kilometer, halve marathon, estafette en bedrijvenloop starten om 17:00. De start van de estafette, Bedrijvenloop en 10 km is ook in Heeswijk-Dinther. De halve marathon start op De Misse in Heesch. Hier wordt het startschot gegeven door burgemeester Marieke Moorman.

Kosten

In de voorinschrijving, tot en met 26 augustus, zijn de kosten € 5,00 voor de 10 kilometer,  € 7,00 voor de halve marathon en € 20,00 per team voor de estafette. Deelname aan de Rabobank jeugdloop is gratis. Op 30 augustus kun je je vanaf 14.00 uur ook nog inschrijven in de inschrijftent bij de start/finish in Heeswijk-Dinther. Kosten zijn dan € 7,00 voor de 10 kilometer,  € 9,00 voor de halve marathon en € 24,00 per team voor de estafette. De inschrijving voor de Bedrijvenloop is inmiddels gesloten.

Kijk voor meer informatie  op www.xrcbernhezeloop.nl of mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.