Dit is het HaDeejer.nl archief  van: 2006  tot  september 2015

puurnatuur2.jpgNa het succes van vorig jaar in openluchttheater "De Kersouwe", verhuist "Puur Natuur" dit jaar naar Kasteel Heeswijk in Heeswijk Dinther. Dit unieke, sprookjesachtige kasteel behoort tot de mooiste van Nederland. Na ingrijpende restauraties staat het er mooier bij dan ooit. Het sprookje zal zich in de binnentuin - onder de poort door - afspelen.

Internationaal bekende dj's staan garant voor een ongekend dancefeest. Benny Rodrigues, Joris Voorn, Jordy Lishious, Funkerman, Boy Lamoen, Jay Juice en Naughty Nik gaan in de betoverende binnentuin van het kasteel dampend tot het gaatje.


Kasteel Heeswijk, met Napoleon als een van zijn meest legendarische historische gasten, zal dit jaar voor het eerst dienst doen als outdoor dance podium. Bijzonder voor het kasteel en bijzonder voor de organisatie. Vorig jaar waren zij al te gast bij Natuurtheater de Kersouwe, dit jaar doen ze er nog een schepje bovenop. Brutaal maar met een doel, "Muziek waar muziek thuis hoort".


De editie van vorig jaar heeft geleid tot vragen; "wanneer, waar en dit jaar weer?" En dan kan het festival, dat na de eerste editie al een begrip was, natuurlijk niet uitblijven.

De kaartverkoop is gestart, en tickets zijn verkrijgbaar bij "Paperpoint" en "Xanadu" te Heeswijk Dinther of via https://xcessive.timoco.eu/shop/ en www.puur-natuur.net.
 
Activiteit: Verschillende activiteiten   Lokatie: Kasteeltuin
Organisatie: Kasteel Heeswijk VOF (horeca) i.s.m. anderen   Datum: 26-07-08
Tarief: € 20,-   Tijd: 18.00 uur t/m 01.00 uur