Dit is het HaDeejer.nl archief  van: 2006  tot  september 2015

hikingchick.jpgVoor wandelliefhebbers staat er een leuk evenement op de kalender. Van 6 t/m 9 augustus wordt de Jeugd- en Gezinsvierdaagse weer gelopen. De organisator, vereniging W.O Jeugd- en Gezinsvierdaagse Heeswijk-Dinther met al hun vrijwilligers, doen er weer alles aan om alle deelnemers leuke en sportieve dagen te bezorgen.


Men kan kiezen voor de afstanden 5 – 10- en 15 km. Deelname staat open voor volwassenen, kinderen (onder begeleiding) en rolstoelgebruikers (5 km).

Inschrijven is mogelijk op dinsdagavond 5 augustus om 19.00 uur in de Uithof bij de Abdij van Berne. Het inschrijfgeld bedraagt € 10,-- mèt picknick. Zonder picknick € 9,--.

Inschrijving voor één of meerdere dagen kan óók op de dag zelf. Het thema van dit jaar is de Olympische Spelen en dit thema loopt als een rode draad  door de programmering van de activiteiten.

Het beloven leuke dagen te worden. Op het programma staan behalve wandelen, kinderbingo, jeugdvoorstelling “Villa Frankenstein”in de Kersouwe, een picknick en waterspelletjes, en op vrijdag een playbackshow, een spelletjesavond en een kampvuur.

Op woensdag t/m vrijdag wordt op Plein 1969 gestart tussen 09.00 en 10.00 uur en op zaterdag start men vanaf 10.30 uur. Bij terugkomst op Plein 1969 wordt de wandelvierdaagse feestelijk afgesloten met een defilé en bloemenhulde.