Dit is het HaDeejer.nl archief  van: 2006  tot  september 2015

100919_KnalpijppopEen tweedaagse en unieke meeting voor Amerikaanse én klassieke voertuigen met live muziek en vertier voor jong en oud. Dat is de Meeting Knalpijppop die plaatsvindt aan de Aa-kantstraat in Heeswijk Dinther op zaterdag 25 en zondag 26 september.

Op de zaterdag opent de Meeting Knalpijppop het terrein om 11.00 uur. Amerikaanse en klassieke voertuigen in het algemeen (alles van 25 jaar of ouder) zoals auto’s, vrachtwagens, motoren, jeeps, vans, brom/snorfietsen kunnen dan het grote showterrein op. Vanaf 14.00 beginnen de bands te spelen. Het is een divers muzikaal programma met LA-Stryker, Buzz Off, The 1.90’s, Circle J. en daarnaast hebben we ook The Black Cat Bone Squad en No Wooden Dicks. De pauzes worden opgeluisterd door Pokey en the Headlights.

Verder is er voor jong en oud volop vertier. Diverse kinderattracties, een modderbak met 4x4 demonstraties, een mini-kermis, een festivalmarkt en er kan deelgenomen worden aan het hilarische spel Knalpijppotpleuren. Dit alles onder het genot van een hapje en/of een drankje, en er is een mogelijkheid tot overnachting. Voor het muzikale programma is de entree 15 euro.

Zondag 26 september is de Meeting Knalpijppop gratis toegankelijk. Voorgenoemde attracties en bezigheden zijn ook op zondag aanwezig, en daarnaast kunnen kinderen zich fraai laten schminken. Voor de overnachters zal er ’s morgens voor een ontbijt gezorgd worden. Op het grote terras is de muziek van de band Hummingbird te beluisteren, die met toegankelijke country-achtige muziek, en bekende nummers de dag zal opleuken. Een keur van uiteenlopende Amerikaanse en klassieke voertuigen worden op het gratis toegankelijke terrein tentoon gesteld, en kunnen door iedereen bewonderd worden. Pastoor Joost Jansen zal alle aanwezige voertuigen zegenen, en iedereen kan deelnemen aan ‘raad het gewicht’ van een gigantische Peterbilt Showtruck.

Een aantal prominente personen zal de jury vormen bij de verkiezing van het fraaiste voertuig, waarbij leuke prijzen te winnen zijn. Om 17.00 wordt de Meeting Knalpijppop 2010 afgesloten.

Meer info op www.bhdubbeld.nl