Dit is het HaDeejer.nl archief  van: 2006  tot  september 2015

KnalpijppopVoor de derde keer in successie staat er weer een editie van de Meeting Knalpijppop voor de deur. Noteer maar alvast in je agenda 16 en 17 juli. De organisatiemotor van de club voor klassieke en Amerikaanse voertuigen, BH Dubbel D (BernHeze Dubbel Dik), draait op volle toeren om een geweldig evenement in elkaar te draaien voor jong en oud.



Met op zondag 17 juli de grote meeting voor klassieke en Amerikaanse voertuigen en op zaterdag 16 juli een fantastisch dubbeldik muziekfestijn. 

De ruime feesttent aan de Aa-kantstraat in Heeswijk Dinther zal gevuld gaan worden met de klanken van enkele absolute top bands. Vanaf 20.00 zal het zaterdag losbarsten en mogen de voeten van de vloer met aanstekelijke rock en rock&roll. Onder andere bij het spectaculaire optreden van 666 The Nightmare. Met hun fenomenale podium act zijn zij een heuse sensatie als coverband met hun vertolkingen van het rockwerk uit de jaren ’70. Kosten noch moeite wordt thans gespaard voor de hoofdact. Binnenkort volgt de naam maar duidelijk is dat het een absolute topper gaat worden in het rockcover circuit. Drie superbands in totaal, en dat voor slechts tien euro entree.

Zondag 17 juli is zelfs geheel vrij van entree. Vele klassieke en Amerikaanse voertuigen zullen samendrommen die in al hun pracht vrijelijk bewonderd kunnen worden. Verder ook kinder attracties, en meer (ludiek) vermaak voor de kinderen. Een verkiezing van het mooiste voertuig door een jury van regionale prominenten, een festivalmarkt en natuurlijk het hilarische Knalpijppotpleuren. Deze zondag 17 juli staat geheel in het teken van rock en roll. Fraaie oude voertuigen met live muziek uit vervlogen tijden van bijvoorbeeld Chuck Berry, Jerry Lee Lewis en Buddy Holly, ten gehore gebracht door Big Caz and the 4 Bobs. Met je pettycoat of vetkuif wordt het swingen geblazen.

Maar er is nog meer op handen dus hou onze website in de gaten voor het laatste nieuws. www.bhdubbeld.nl Of onze Knalpijppop hyve: http://knalpijppop.hyves.nl