Dit is het HaDeejer.nl archief  van: 2006  tot  september 2015

16_07_2011_knalppijppoptent_1"Na de regen is dan toch de zonneschijn gekomen. Doorat we het terrein de hele week met rust gelaten hebben is het na vandaag perfect opgedroogd en begaanbaar. Nu alle zeilen bijzetten om alles op tijd opgebouwd te krijgen”, aldus mede organisator Toon Konings.


Het tij lijkt zich te keren voor de derde editie van de Meeting Knalpijppop. Met de steeds gunstiger wordende weersvooruitzichten in de regio Heeswijk Dinther lijkt het helemaal goed te komen. Even was het noodscenario uit de kast gehaald door de organisatie BH Dubbel D vanwege de hoosbuien, maar met het verschijnen van de zon en het snel opdrogende terrein werd dat al even zo snel weer opgeborgen.

Toon “we hebben zo lang mogelijk gewacht met opbouwen om het terrein niet aan gort te rijden. We moeten ons nu wel uit de naad werken om alles op tijd klaar te krijgen maar met het oproepen van extra mensen lijkt het helemaal goed te komen. Een enorme vrachtwagen met spullen kon moeiteloos rond de hele tent rijden, dus ik kan wel zeggen dat het heel goed begaanbaar is. Het sparen van het terrein zorgt voor het behoud van het gras. Rij je het gras kapot, dan wordt het één grote modderpoel, vandaar dat we alle werkzaamheden uitgesteld hebben.”

 “Zaterdag gaan we gewoon volgens plan om 19.00 starten met Big Caz & The 4 Bobs, dan 666 The Nightmare en tot slot Rattlesnake shake in de feesttent aan de Aa-kantstraat. We gebruiken een aparte routing en parkeerplaats voor de zaterdag. Zondag gebruiken we een ander gedeelte van het terrein voor de mooi opgepoetste klassieke en Amerikaanse voertuigen. Mocht er tussentijds nog een buitje vallen dan hebben we zondag altijd een intact, moddervrij terreingedeelte tot onze beschikking.

 

Voor meer informatie zie www.bhdubbeld.nl of volg ons op Twitter, Hyves, of facebook.