Dit is het HaDeejer.nl archief  van: 2006  tot  september 2015

111202Kerstmarkt_BernezorgOm alvast in de kerstsfeer te komen nodigt BerneZorg u van harte uit voor de kerstmarkt op donderdag 8 december, waar u tussen 18.00 uur en 21.00 uur een bezoekje kunt brengen aan de vele standhouders.
Bezoekers worden verwelkomd in kerstsfeer, met dank aan de vrijwilligers die voor de feestelijke aankleding hebben gezorgd. Medewerkers van BerneZorg en de troubadour Robert Verhoeven geven muzikaal kleur en klank aan het kerstgevoel. De Serre, de Plaza, de Promenade en de Tuinzaal van locatie Cunera/De Bongerd staan vol met kramen. En natuurlijk zijn er ook hapjes en drankjes in kerstsfeer.

 ‘Ook dit jaar hebben we weer een groot aantal lokale en regionale standhouders: de Wereldwinkel, de Petrushoeve, Bakkerij van Doorn, de Kilsdonkse Molen, een boerderijwinkel en tal van particulieren. Maar ook aanbieders van kartonnage & sieraden, kaarten, houten speelgoed, klein meubelen en etenswaren’, aldus Lenie Steenbergen, medewerker Welzijn en één van de organisatoren van de kerstmarkt.  

‘En elke standhouder schenkt een artikel dat verloot wordt onder de bezoekers.’

 Nieuw dit jaar is de openstelling van de keuken van BerneZorg tijdens de kerstmarkt. ‘We demonstreren de nieuwe manier van koken en natuurlijk valt er ook iets te proeven. Iedereen is van harte welkom!’

Cunera/De Bongerd ligt aan de Zijlstraat 1 in Heeswijk. De toegang is gratis.