Dit is het HaDeejer.nl archief  van: 2006  tot  september 2015

poster28 Januari is het zover, de eerste editie van TORENROCK zal dan plaatsvinden in cafe de Toren . Na twee succesvolle edities van Rockfest is het stokje doorgegeven en zal er flink ''gerockt'' gaan worden tijdens TORENROCK. Op twee verschillende podia zullen in totaal vijf bands hun muzikale kunsten komen vertonen.
Zo zullen de mannen van Hou't Simpel de PubStage naar intieme sferen brengen door een combinatie te spelen van rock-ballads en de meest meesleepende folk nummers. Maar natuurlijk zullen ze het podium niet verlaten voordat ze de ook de snoeiharde gitaarmuziek ten hore gebracht hebben! Kortom, een repertoire vol diversiteit, interactie en natuurlijk muzikaliteit.

In de PubStage zal Private Label de avond op gepaste wijze afsluiten. Zo loopt het repertoire uiteen van Pearl Jam tot Lenny Kravitz en van Queen tot en met Muse. De mannen van Private Label weten ook bij jou de juiste snaar te raken om vervolgens volledig uit je plaat te gaan!

Op de Mainstage zullen de jonge muzikanten van Madison Avenue de avond met een kick-start openen. Jong, maar zeker niet onervaren. Zo hadden deze jonge muzikanten hun plekje al verovert op onder andere het festival "Festyland". Zo zullen ze covers spelen van Nirvana tot de Artic Monkeys, en van de Peppers tot U2. Ze omschrijven hun eigen repertoire met de woorden puntige pop, stevige rock en pakkende meebrallers. Een band om niet te missen!

Na de muzikanten van Madison Avenue zal er plaats gemaakt moeten worden voor de maarliefst twaalfkoppige band Still-Working. Ze omschrijven hun muziekstijl als soul & funky en zullen de avond vullen met opzwepende grooves en een geweldige show! Een combinatie van nummers uit de jaren 70 tot en met de 90, waarin de hits van James Brown, Tina Turner en Otis Redding niet achter mogen blijven!

De muzikale avond zal afgesloten worden door de enige echte U2 Tribute band, genaamd U2 4 U2. Muziek die iedereen kent: rockend, swingend, ontroerend, gepassioneerd en volgens velen de beste muziek van de jaren ‘80, ‘90 en nu. U2 4 U2 legt de nadruk op het zo exact mogelijk weergeven van de sound, de show en de energie die zo kenmerkend zijn voor U2. Met als belangrijkste doelstelling: KNALLEN! Alle hits van 1978 tot nu passeren de revue. Daarmee wordt een optreden van U2 4 U2 een feest van herkenning, van meezingen, van dansen en vooral... genieten. Van elegante, “kleine” nummers tot songs waar alle registers open gaan. Voor iedere generatie een bekend geluid!

Tickets voor TORENROCK kosten slechts €5,- en zijn verkrijgbaar bij de volgende VVK-punten:
Cafe de Toren,
Paperpoint,
't Vosje, Berlicum
UITpunt, Veghel

Daarnaast kunnen deze tickets ook online gekocht worden via de website www.memories-events.nl, waar tevens ook meer informatie te vinden is!
TORENROCK, 28 januari 2012
Cafe de Toren,
Deuren geopend: 20:00u - 03:00u
VVK €5,- DVK €7,50
Rock 'on!