Dit is het HaDeejer.nl archief  van: 2006  tot  september 2015

120523Berbhezeloop1Elk jaar, wanneer de zomer nadert, worden in Bernheze de contouren van de traditionele Bernhezeloop zichtbaar. Op zaterdag 25 augustus a.s., de laatste zaterdag van die maand, is het tijd voor alweer de tiende Bernhezeloop. Een prachtig jubileum dat de nodige aandacht verdient. In al die jaren zagen we het deelnemersaantal steeds groeien. Vorig jaar stonden er ongeveer 230 halve marathonlopers en 46 estafetteteams van bedrijven, sportverenigingen, familieleden en/of vrienden aan de meet. Ook gingen er ruim 50 jeugdige lopers van start. Dit jaar hopen we deze aantallen weer ruim te overschrijden.

 

We zijn al druk in de weer met de voorbereidingen voor de halve marathon, de estafette en de Rabo-jeugdloop. Er komt heel wat bij kijken om dit evenement in goede banen te leiden. Daarvoor maken we elk jaar gebruik van zo’n 120 vrijwilligers. Ze bemannen de posten voor de verzorging onderweg, of ze worden opgeleid als verkeersregelaar, zodat het omvangrijke loperslegioen op zijn minst veilig zijn weg weet te vinden door de straten van alle dorpen binnen de gemeente. Dankzij de belangeloze inzet van de vrijwilligers en  de financiële steun van diverse sponsors, is het elk jaar opnieuw mogelijk dit fantastische evenement te doen slagen. Dit jaar zal voor het eerst, zowel bij de halve marathon als bij de estafette, de tijdregistratie plaatsvinden middels een gratis chipsysteem, waardoor elke loper zijn exacte netto tijd krijgt. Tevens is het parcours van de halve marathon door de Atletiekunie nagemeten en gecertificeerd.

 

Wij nodigen u graag uit om individueel, of samen met een team, deze uitdaging aan te gaan.

 

Bij het start/finish/wisselpunt, zijn gezellige terrassen ingericht, compleet met muzikale ondersteuning. Na afloop kan daar, onder het genot van een hapje en een drankje, de wedstrijd worden geëvalueerd.

 

Wilt u meer informatie over hoe te beginnen met hardlopen, vraag dit dan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Namens de organisatie hopen wij u als deelnemer te mogen ontmoeten en wensen wij u alvast veel succes met de voorbereiding.

 

Maarten Bosch 06-22785308

Voor reacties: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Voor meer informatie: www.bernhezeloop.nl