klokkenluider 11Als je door de poort van de Kersouwe stapte, kreeg je een warm onthaal in Franse sfeer. Parijs was uitgelopen om zijn gasten te ontvangen. Muzikanten, portrettekenaars, danseressen, hapjes en drankjes; er was van alles te beleven. Montmartre, Moulin Rouge, de Seine, Notre Dame, het was er allemaal in de heeswijkse bossen. Een volle tribune, zonneschijn en een verfrissende wind, alle voorwaarden voor een geslaagde première waren aanwezig.

Klik hier voor foto's.

In 1831 schreef Victor Hugo het verhaal over de Klokkenluider van de Notre Dame. Een tijdloos verhaal over je alleen voelen, onverwachte vriendschap en innerlijke schoonheid. Hoog boven Parijs in de klokkentoren van de Notre Dame woont de verlegen klokkenluider Quasimodo. Een toevallige ontmoeting met de beeldschone zigeunerin Esmeralda zet zijn wereld op de kop. Het avontuur gaat beginnen...

Een uitdaging voor regisseur Anneke Schröder om dit verhaal voor het natuurtheater tot leven te brengen. Een geweldige cast met jonge en oude, ervaren en onervaren talenten die het samen tot een boeiend schouwspel maakten. De muzikanten verbonden het geheel met mooie klanken en de decorbouwers mogen trots zijn op hun 'Parijs'. En niet te vergeten alle medewerkers in het randgebeuren die er voor zorgen dat het allemaal loopt zoals het lopen moet.

Proficiat allemaal met deze première!

U kunt de voorstelling nog gaan zien op:
Vrijdag 28 augustus, 4 september en 11 september, aanvang 20.30u
Zondag 30 augustus, 6 september en 13 september, aanvang 14.30u

Tekst: Ine Zonneveld
Foto's: Corrie vd Heijden