120324Kasteel_FairIn het voorjaar 2012 wordt de Kasteel Fair georganiseerd op het prachtig gerestaureerde kasteel Heeswijk . De Kasteel Fair is een Lifestyle Fair met een mooi aanbod van unieke Lifestyle spullen die bij het komende voorjaar seizoen en zomer passen. Bezoekers kunnen zich laten inspireren door het aanbod van de exposanten, door mee te doen aan workshops, door een bezoek aan de expositie in het Museum van het Kasteel of door de vele activiteiten die tijdens de Fair worden georganiseerd.

Activiteiten tijdens de Fairs

Een bezoek aan de Fairs is een leuke dag uit voor het hele gezin. Want naast de mooie stands worden er tal van activiteiten georganiseerd zoals demonstraties, dierenshows zoals roofvogelshow, ganzendrijven en Jack Russel races, maar ook muzikale optredens, modeshows, demonstraties, proeverijen en leuke kinderactiviteiten. Bovendien kan men op de fair ook een lekker hapje eten en een glaasje drinken op het gezellige terras of in het authentieke kasteel.

Een bezoek aan de Lifestyle Fair betekent een leuke dag uit voor het hele gezin. Want naast de mooie stands worden er tal van activiteiten georganiseerd, dat kunnen zijn: demonstraties, dierenshows (roofvogelshow, jachthonden show, ganzendrijven, bordercollies, etc.), koetstochten, muzikale optredens, dans, workshops en leuke kinderactiviteiten.

Openingstijden

 


Klik hier voor een overzicht van alle activiteiten
Vrijdag 30 maart 10:00 - 18:00 uur

Zaterdag 31 maart 10:00 - 18:00 uur

Zondag 1 april 10:00 - 18:00 uur

Entree: € 9,50 (kinderen tot 12 jaar gratis)