kasteel Heeswijk logoWanneer men het A-diploma musiceren heeft gehaald kan men doorstromen naar het Opstaporkest. In dit orkest kunnen muzikanten zich verder ontplooien en wordt er gewerkt aan de samenspelaspecten Het Opstaporkest wordt steeds meer als een soort eindorkest gezien. Op 21 juni is het Opstaporkest dus ‘op stap’ naar Kasteel Heeswijk en verzorgt ze van 11:00 tot 13:00 uur een muzikale show op het boventerras van het kasteel. De toegang is gratis.

Aangenaam Klassiek in de middag
Om 14:15 en 15:15 zal het trio Anne-Mieke Post-Smetsers (sopraan), Lisette Bol-Donkers (piano) en Rob Hazenberg (bas-bariton en hoornist) ‘Tijdloze solo’s en duetten in prachtige melodieën, waarin de liefde de boventoon voert’ ten gehore brengen.

Een entreekaartje voor alleen het concert kost € 4,– pp. We vragen € 7,50 in combinatie met een rondleiding in het kasteel. Rondleidingen starten om 12:00 uur en daarna elk hele uur. Ze duren ca. een uur. U bent dus altijd op tijd voor het concert als u vooraf met een rondleiding meegaat. De brasserie van het kasteelopent al om 11:00 uur

Ga naar www.kasteelheeswijk.nl voor meer informatie.