The Common_LinnetsThe Common Linnets, de succesvolle band rondom leadzangeres Ilse DeLange, komt naar de Kersouwe in Heeswijk Dinther! De Kersouwe is er in geslaagd The Common Linnets te boeken en biedt daarmee haar bezoekers een extra concert in het toch al mooie programma van deze zomer. Het concert van The Common Linnets vindt plaats op zondagmiddag 28 juni aanstaande om 16.00 uur in Natuurtheater de Kersouwe.

 

Volop succes

The Common Linnets is één van de meest succesvolste bands van Nederland.
The Common Linnets maakten grote indruk op het Eurovisie Songfestival met ‘Calm after the Storm’ en eindigden in Kopenhagen op een prachtige tweede plaats. Na dit succes toerde de band door Europa en ontving in januari jl de ‘2015 European Border Breakers Award’ (EBBA), de prijs voor de beste Europese rock- en popmuzikanten die over de grens succesvol zijn met hun muziek.

Direct na deze award wonnen The Common Linnets bovendien de fameuze ‘Popprijs’ en een ‘Edison Award’ voor het beste album. Het album, dat in mei vorig jaar werd uitgebracht, groeide uit tot het best verkochte album in Nederland (3 x platina) en kreeg ook in Duitsland en Oostenrijk een respectievelijk gouden- en platina status. De band The Common Linnets bestaat naast Ilse DeLange en co-producer JB Meijers uit de Amerikaanse singer/songwriters Jake Etheridge, Matthew Crosby en Rob Crosby.

 

Live beleven

Als succesvol singer/songwriter is Ilse DeLange met The Common Linnets een andere weg ingeslagen. Samen zingen en musiceren met haar 8-koppige band; daar geniet Ilse van. Zoals ze zelf zegt: ‘deze samenstelling van extreem muzikale vocalisten moet je live beleven’.

Kaarten voor het concert op 28 juni aanstaande zijn te bestellen via www.kersouwe.nl , bij VVV Heeswijk en Uitpunt Veghel. Entree € 35,- (excl.€ 1,50 servicetoeslag). 

https://www.youtube.com/watch?v=ZiOHQNfpGbQ&feature=youtu.be