Basketbal

TenderfeetAfgelopen zondag speelden de jongens onder 18 van Tenderfeet voor de tweede keer tegen Ardito. De eerste wedstrijd werd gespeeld en jammer genoeg verloren in Zaltbommel. Deze keer hadden de spelers van Tenderfeet dus wat goed te maken. De jongens van Tenderfeet begonnen de wedstrijd sterk. Er werden veel scores gemaakt in het eerste kwart, mede dankzij de driepunters van Koen van Uden stond Tenderfeet aan het einde van het eerste kwart met 21-8 voor. In het tweede kwart liepen de jongens van Ardito iets in. In het derde kwart van de wedstrijd wisten de jongens van Tenderfeet er voor te zorgen dat ze zelf meer scoorden en de tegenstander minder. Om zeker te zijn van een overwinning speelden de jongens van Tenderfeet in het vierde kwart op safe. De aanval werd rustig opgezet en de verdediging was ijzersterk. De einduitslag van de wedstrijd was 55-31. Voor de JU18 1 van Tenderfeet was dit een van de beste wedstrijden van het seizoen. Het samenspel was zeer sterk en iedereen heeft zijn kansen kunnen benutten.