Altior pupil_vd_weekAltior 1 – Oranje Wit 1

In de strijd om het kampioenschap mocht Altior op zondag 12 april thuis aantreden tegen Oranje-Wit. Deze ploeg had veel punten van Altior afgesnoept in de zaal, dus de thuisploeg was vastbesloten om vandaag te winnen. De pupil van de week Sam Roovers zag de dames onzorgvuldig omgaan met de kansen, maar de ruststand was toch een voorsprong van 6-2. In de tweede helft steeg de frustratie bij de tegenpartij, maar Altior hield het hoofd koel en balde de wedstrijd volwassen uit. De eindstand was 10-6, een belangrijke stap richting het kampioenschap is hiermee gezet. Aanstaande donderdag 16 april speelt Altior om 20.00 uur thuis de halve finale van het bekertoernooi tegen Spes. Zondag 19 april mogen de dames voor de competitie aantreden tegen Ajola/De Wilma’s in Wilbertoord. Supporters zijn dan ook weer zeer welkom !!

Be Quick MW2 – Altior MW1

Tegen een, voor ons, heel nieuw team probeerden we minstens 1 punt mee naar huis te nemen. Echter in het eerste kwartier lieten we het er enigszins bij zitten en kwamen met 5-0 achter te staan. Hoewel de thuisploeg enorm zuiver was en met een sneller spel speelden, knokten we flink terug. Na de 5-1 en 7-2 kwamen we eindelijk dichter bij en konden gaan rusten met de stand van 8-4. In de tweede helft kunnen we stellen dat we zelfs hebben gewonnen. Dit was echter niet voldoende, want we verloren met 14-11.

Altior A1 – Oranje Wit A1Uitslag: 4-10

Altior A2 – De Kangeroe A1Uitslag: 6-4

Altior A3 – Flash A1Uitslag: 6-5

Flamingo’s B1 – Altior B1Uitslag: 1-2

SCMH B1 – Altior B1Uitslag: 1-6

Be Quick C1 – Altior C1

Het werd een spannende wedstrijd waarin de meiden snel  voorkwamen 0-2. Be Quick kwam ook tot scoren en we gingen rusten met 1-2. Na rust werd het nog spannender en na veel gemiste kansen aan beide kanten werd de einduitslag 1-2.

Altior E3 – Korloo E1

Op deze vroege morgen gaan we heel goed van start. We werken er allemaal heel hard voor. Met een paar hele mooie doorloopballen komen we met 2-0 voor. Korloo komt sterkt terug en dan is het 2-2. We gaan er nog steeds vol tegen aan en we scoren hierdoor nog twee keer en zo staan we in de rust met 4-2 voor. We willen de tweede helft net zo fel spelen als de eerste helft. Dit lukt helaas niet helemaal. We laten Korloo helaas terugkomen en zo is de eindstand 5-5. We zijn heel trots op jullie hoe hard jullie ervoor gewerkt hebben. Komende zaterdag spelen we weer tegen Korloo en deze willen we zeker winnen. Strafworpen 7-5.

De Korfrakkers E1 – Altior E4

Dit was niet onze dag... We zaten er gewoon niet lekker in, er was te weinig snelheid in het spel. En als je dan een tegenpartij hebt die dat juist wel had, dan ga je het niet redden. In de eerste helft leek het wel of we nog wakker moesten worden. We wisten wel 1 keer te scoren, maar De Korfrakkers 4 keer. In de tweede helft waren we wel beter. Meer snelheid, meer acties. Ook het goed geoefend beginspel werd keurig gedaan! Ook werd er verschillende keren goed overgenomen. Knap! Eindstand 6-1. Helaas...volgende week weer een kans !

Altior E5 – Alico E2Uitslag: 8-0

Altior F1 – JES F1Uitslag: 13-5

Altior W1 – De Korfrakkers W1Uitslag: 7-3

Altior W2 – Be Quick W2 Uitslag: 8-5