thumb AltiorkorfAjola/De Wilma’s 1 – Altior 1

Afgelopen zondag 19 april zag Altior de voorsprong van 5 punten …. slinken tot 3 punten, want op bezoek bij

Ajola/De Wilma’s kwam Altior niet toe aan het spelen van hun eigen spelletje en werd het een fysiek harde wedstrijd waarin de dames uit Wilbertoord erop gebrand waren om deze keer de wedstrijd te winnen. Altior liep constant achter de feiten aan en ging dan ook rusten met 7-5. Na rust veranderde er niet veel, ging de wedstrijd gelijk op en kon Altior wederom geen vuist maken om de wedstrijd naar zich toe te trekken en was daar uiteindelijk het pijnlijke verlies van 12-10. Zondag 26 april is er weer een uitwedstrijd, dan tegen De Horst in Groesbeek om 13.00 uur waarin Altior zeker de punten moet gaan pakken om zicht te blijven houden op een kampioenschap in de hoofdklasse. Supporters zijn dan ook zeer welkom !!

Altior C1 – Be Quick C1

Een belangrijke wedstrijd voor ons want bij een overwinning komt het kampioenschap steeds dichter bij.

Be Quick gaf goed partij en blijkt ook een sterke tegenstander te zijn, we gingen dan ook rusten met 1-1.

Na rust bleef het spannend maar moest toch uiteindelijk Be Quick buigen voor de meiden van de C1 die wederom een goede overwinning pakte op weg naar het veldkampioenschap. Uitslag 4-2. Zaterdag 26 april kan in de thuiswedstrijd tegen Prinses Irene de kroon op een geweldig seizoen worden gezet. De wedstrijd is om 12.30 uur en supporters mogen gerust komen !!!

Altior E4 – De Korfrakkers E1

En nu een week later mochten we weer tegen De Korfrakkers. We wisten dat het weer pittig zou worden...en dat was het ook. We speelden wel beter dan vorige week, maar misten toch net wat meer energie. De Korfrakkers waren gewoon feller en sneller dan dat wij waren. In de eerste helft was het 1-2. We kwamen gewoon niet lekker in ons spel, konden bijna geen actie opzetten. Erg jammer, maar het komt allemaal goed! A.s zaterdag weer nieuwe kansen voor ons! De eindstand was 1-5.

JES F1 – Altior F1  Uitslag: 2-10

Altior W1 – NDZW W1   Uitslag: 12-3 Strafworpen: 3-3

Altior W2 – Tovido W2  Uitslag: 18-2 Strafworpen: 2-3