Dit is het HaDeejer.nl archief  van: 2006  tot  september 2015

Basketbal

 

basketbalDe spelers van BC Tenderfeet U-14 moest vandaag, zondag 24 maart, thuis tegen Zaltbommel basketballen. Dit was de return wedstrijd op de uitwedstrijd die eerder door ons met 34-41 werd verloren. Het kon dus alleen maar beter gaan deze keer. Jammer genoeg ontbraken onze spelers Levi, Erick en Shayan.

Onze jongens gingen er goed tegenaan en kwamen de eerste periode voor te staan; 12-4. Mattijs zette de eerste 2 punten op het scorebord. Gevolgd door Jonas. Mattijs verzilverde ook nog een strafworp. De tweede periode gingen we er dus ook optimistisch tegenaan. Helaas kwam Zaltbommel goed op gang en ging er zelfs met onze voorsprong vandoor. Bij rust was het 14-20.

In de derde en vierde periode probeerde de U14-2 in te halen, wat ook behoorlijk lukte.

Echter, Zaltbommel bleef steeds net een paar punten voor.

Tenslotte werd het 39-40. Jammer dat een driepunter maar voor twee punten werd gerekend, want daarmee was de wedstrijd verdiend “gelijk” geëindigd.

Iedereen heeft gescoord. De een wat meer dan de ander maar iedereen droeg zijn steentje bij, bij het verloop van de wedstrijd. Er werd goed verdedigd (Jesse, Bram en Jonas), de rebound werd goed afgevangen door Mattijs. Mark en Skip stonden goed vrij en boden zich goed aan. Mark en Stijn hadden wederom goed speloverzicht en deze laatste had weer mooie assists voor zijn rekening genomen.

Voor de statistieken; Mattijs 13 punten, Mark 8, Jonas 6, Skip en Bram ieder 4 punten en Stijn en Jesse ieder 2.