Dit is het HaDeejer.nl archief  van: 2006  tot  september 2015

Korfbal

akltiorkorfNa een veel bewogen zaalcompetitie waar Altior 1 degradeerde uit de Topklasse en Altior 2 promoveert naar de reserve Topklasse, aspiranten C2 en de pupillen F1 kampioen werden, begint vanaf zondag

23 maart weer de veldcompetitie. Het belooft weer spannend te worden vanaf de pupillen tot aan Altior 1. De dames van Altior 1 moeten nog flink aan de bak om ervoor te zorgen dat ze op het veld in de topklasse blijven !!! Ook alle andere teams zullen zeker gaan spelen om een eventueel kampioenschap. Dus a.s. zondag bent U weer welkom op het sportpark Droevendaal waar vanaf 10.00 uur de wedstrijden weer beginnen. Onze jeugd begint een week later en wel op zaterdag 29 maart. Op woensdag zijn er ook wedstrijden van Altior MW1 of de Altior R1.  Supporters zijn zoals altijd van harte welkom om onze dames te komen aanmoedigen want er zijn genoeg wedstrijden waarbij het hard nodig is !!

Zie voor het volledige progamma  www.altior-korfbal.nl waar je kunt zien wanneer ze moeten spelen en hoe de standenlijst is.