akltiorkorfAltior 1 – De Horst 1
Afgelopen zondag 28 september speelde Altior thuis tegen De Horst, die de derde plek in de competitie innemen. Het beloofde dus een spannende wedstrijd te worden met belangrijke punten om in eigen huis te houden. Pupil van de week Marit van de Ven zag dat het erg snel 1-1 werd door een afstandsschot van de thuis spelende ploeg en een doorloopbal van de bezoekers. Daarna stagneerde het aan beide zijden en het duurde tot in de 60e minuut voordat het volgende doelpunt in de korf lag. Anne scoorde op afstand de 2-1 voor Altior. Altior was niet van plan om de voorsprong uit handen te geven en vertraagde het tempo. Een paar minuten voor het einde van de wedstrijd werd deze op slot gegooid door nog een doelpunt van Anne. De eindstand was 3-1. Erg weinig doelpunten voor een korfbalwedstrijd. Zondag 5 oktober spelen we een uitwedstrijd tegen SVSH in Someren Heide om 13.00 uur. Kom gerust kijken !!

Altior C1 – MOSA’14 C1

We waren lekker op dreef, alles liep op rolletjes en we stonden bij de rust voor met 4-0. Tijdens de rust spraken we af om het de 2e helft zeker zo goed te doen of zelfs beter en om de nul te houden. Dit lukte niet helemaal omdat we toch teveel kansen nodig hadden die er niet allemaal in gingen. We wonnen wel met 7-0. Toch hadden we na afloop lekkere taart en als we een paar doelpunten meer hadden gemaakt had Inge de komende week een taart gebakken. Volgende keer beter !!!

Altior C2 – Korloo C1 Uitslag: 8-4

Emos C3 – Altior C2 Uitslag: 5-4 (inhaalwedstrijd)

Altior C3 – De Peelkorf C2 Uitslag: 5-13

Altior C3 – Avanti C1 Uitslag: 2-7 (inhaalwedstrijd)

Altior D1 – United D1 Uitslag: 7-5

Emos D2 – Altior D2 Uitslag: 3-4

Celeritas E1 – Altior E1 Uitslag: 9-2

Altior E2 – Korloo E2 Uitslag: 6-3

Altior E3 – De Korfrakkers E5

We spelen vandaag tegen een sterke tegenstander. Vanaf het begin moeten we er vol tegen aan. In de eerste helft laten we de tegenstander iets te gemakkelijk schieten. We komen dan ook met 1-4 achter. Door hard te werken en goed te verdedigen komen we steeds dichter bij. Met nog 4 minuten op de klok maakt Lauren de stand gelijk. Het is nu 5-5. Dit geven we niet meer uit handen. We krijgen zelfs nog kansen om te winnen maar dat lukt helaas niet meer. Dames wij vinden dat jullie heel goed gespeeld hebben allemaal. Super goed gedaan.

Blauw Wit E1 – Altior E4

Tja, wat zullen we zeggen over deze wedstrijd...Als eerste een hele mooie eerste helft! Wat we dinsdag bij de training hebben geleerd, zagen we al regelmatig terug in het spel. Hartstikke knap! We speelden op snelheid en konden daardoor ook 2 keer scoren. Na de pauze leek het of we nog in de rustmodus stonden....We verloren keer op keer de bal en Blauw Wit kwam vaak vrij te staan. Ook zij wisten 2 keer te scoren. Gelukkig gingen de laatste minuten wel weer goed. Erg jammer dat we gelijk hebben gespeeld, het was niet nodig geweest. Maar jullie hebben wel laten zien dat jullie de dingen die we op de training aan jullie leren, in de wedstrijd gebruiken! En zo moet het ook. Toch knap gewerkt hoor!

Altior E5 – De Kangeroe E1 Uitslag: 8-1

Be Quick F2 – Altior F1 Uitslag: 16-0

Alico F2 – Altior F1 Uitslag: 4-1 (inhaalwedstrijd)