2015-03-01 Altior kampioen Altior 1 – Rooi 1

Afgelopen zondag 1 maart was er een belangrijke wedstrijd in De Zaert voor de dames van Altior. Bij een overwinning was daar het kampioenschap in de hoofdklasse en dus promotie naar de Topklasse. De wedstrijd kwam moeizaam op gang en Rooi kon eigenlijk best makkelijk bij blijven. De dames kwamen niet in hun spel maar gingen toch rusten met een 5-3 voorsprong. Na rust en enkele mooie doelpunten kwamen ze dan toch los, kwam toch het kampioensgevoel boven en werd het verschil met Rooi alleen maar groter. Het werd een mooie overwinning van 14-5 en wat belangrijker was…….. terug in de Topklasse !! Na mooie woorden van de voorzitster en de vele felicitaties werd er daarna gefeest. Er staat nog 1 wedstrijd in de zaal op het programma en daarna gaan de dames het weer op het veld proberen om ook hier het huzarenstukje te herhalen. Bij deze willen we nog iedereen bedanken voor het geweldig supporteren !!!

Altior 2 – Rosolo 2 Uitslag: 9-11

Altior 3 – Rosolo 3 Uitslag: 7-10

Altior 4 – ODIO 2 Uitslag: 13-8

Altior 5 – Celeritas 3 Uitslag: 9-9

Altior MW1 – Rooi MW3

Na een lange winterstop mochten we eindelijk weer eens onze korfbalkunsten laten zien. Voorgaande keren was het iedere keer spannend en was het stuivertje wisselen met de punten. Dat gaf hoop voor deze avond. Tot 2-2 ging de stand gelijk op, maar helaas hadden we daarna te veel pogingen nodig om een doelpunt te maken. De dames uit St.-Oedenrode deden dat met meer gemak en liepen langzaam uit. Met de stand van 3-6 overdachten we onze fouten en verbeterpunten. Warempel lukte het nog enkele keren om te scoren maar uiteindelijk maakte Rooi met 5-12 een einde aan de wedstrijd. Tot het einde hebben we geprobeerd om de stand te verkleinen, helaas is dit niet gelukt en verdwenen de punten uit Dinther.

Prinses Irene D2 – Altior D1

De D1 staat dit seizoen, elke wedstrijd prima te presteren! Zaterdag 28 februari, hadden we aan 1 punt genoeg om kampioen te worden. Binnen 2 minuten stonden we al met 2 nul voor. Maar ook net zo snel kwam de tegenstander weer dicht bij. Het spel ging vlug en er werd goed naar elkaar gekeken. We gingen dan ook met

3-6 de rust in. Na de rust werd de versnelling nog een beetje meer opgevoerd. We hebben prima spel laten zien en reageren steeds beter op de tactiek van de tegenstanders. We hebben uiteindelijk gewonnen met 4-13. Geweldig. Na de wedstrijd konden we het allemaal niet goed geloven! KAMPIOEN !!!! Omdat er een leidster niet bij was gaan we de laatste wedstrijd flink feesten. We willen jullie dan ook allemaal van harte uitnodigen om 14 maart ons met spandoeken, en flink wat lawaai aan te komen moedigen in De Zaert om 13.30 uur!

Iedereen is welkom! Graag willen we jullie onze mooie nieuwe trainingspakken showen. Want wat zijn we weer verwend! Sponsors hartelijk bedankt! Maar eerst met z’n allen in rokjes en shirtjes onder de douche!!!

Altior D1 – Rooi D1 (inhaalwedstrijd) Uitslag: 9-3

Altior E1 – Korloo E1 Uitslag: 3-9

Altior E2 – Korloo E2 Uitslag: 3-1

Prinses Irene E2 – Altior E3 Uitslag: 16-12

Be Quick W1 – Altior W1 Uitslag: 7-6 Strafworpen: 5-7

Korloo W1 – Altior W2

We hebben afgelopen zaterdag met 14-1 gewonnen van Korloo. Ze hebben het super goed gedaan en de strafworpen zijn 3-2 geworden. Jammer dat we die hebben verloren maar Top gedaan! Bij deze nog bedankt Danni Priems voor het mee doen!