Dit is het HaDeejer.nl archief  van: 2006  tot  september 2015

Prins carnavalMet dit motto gaat Prins Joost d’n Urste (41) de carnaval in. Even wordt hij tussen de winterbanden vandaan gehaald om een geweldige carnaval in te zetten.

Velen zullen hem kennen van zijn bandenhandel in de Abdijstraat, van de tennisclub, de kroeg of het biljarten.

Hij heeft het juiste profiel om dit jaar de scepter te mogen zwaaien in Snevelbokkenland! Hij is namelijk een ster in om als laatste te blijven hangen, tot in de late uurtjes, maar toch op tijd weer uit de veren zijn. Waarschijnlijk iets wat nog uit zijn brood en banket achtergrond is blijven hangen.

Het wordt een speciale carnaval, want dit is de 44e keer dat Stichting Carnaval de organisatie op zich neemt. 22 Jaar geleden stond Nico van Heesch aan het roer die in dat jaar ook moest toezien hoe zijn dochter Joyce voor de charmes van onze huidige prins viel. Nu, 22 jaar later, gaan ze samen met hun kinderen Sem (11), Owen (9) en Jay (7) niet skiën, maar treden ze in de voetsporen van Nico en zoeken ze de leut dichter bij huis.

Prins Joost zal worden bijgestaan door de persoonlijke adjudant en broer Stephan van der Pas. Stephan (38) is kunstofbewerker in Veghel en is getrouwd met Wendy van Heesch. Een hechte familie dus met hun drie kinderen Ies (6), Swen (4) en Ross (17 maanden). Stefan is voorzien van vergelijkbare kwaliteiten als onze prins en zal zeker niet voor de Prins onderdoen in het feestgedruis. Paardrijden en voetbal doet hij weliswaar niet meer, maar als zingende barkeeper zal menigeen hem herkennen!

Wij wensen u met Prins Joost d’n Urste en adjudant Stephan een geweldige carnaval!