Dit is het HaDeejer.nl archief  van: 2006  tot  september 2015

DorpszeskampOp 1ste Pinksterdag, zondag 19 mei 2013, wordt voor de 28ste keer het grootste eendaagse evenement van Heeswijk, Dinther en Loosbroek, de jaarlijkse Dorpszeskamp, georganiseerd.

Helaas hebben twee teams (Stanserhorn en Halte 5) zich na jarenlange trouwe en fanatieke deelname af moeten melden voor deze editie. Dit geeft echter wel weer ruimte aan twee nieuwe teams (Hezik Customs en Van Beek Tweewielerservice Dinther), die al jaren staan te popelen om mee te mogen doen!

Op het terrein van VV Heeswijk beginnen de 24 deelnemende teams op zondag 19 mei ’s ochtends om 10 uur aan de 7 veldproeven. De ruim 250 deelnemers kunnen de borst natmaken en het publiek krijgt opnieuw een mooi schouwspel voorgeschoteld! Het vertrouwde waterbassin en de zeephelling zijn natuurlijk in het spelschema opgenomen. De duofietsen en de spiraal, waarbij goede samenwerking vereist is, zijn ook dit jaar weer van de partij! Nieuw zijn de kamelenrace, het duo-zaklopen en het klimkanon waarbij uithoudingsvermogen, behendigheid en lef gecombineerd moeten worden en het uiterste vragen van de deelnemers. Spektakel gegarandeerd dus!

Na deze vermoeiende, maar altijd ook zeer gezellige dag verplaatst het festijn zich ’s avonds naar sporthal De Zaert in Dinther waar om 20.00 uur de afsluitende proef, de playbackshow, begint. Net als vorig jaar wordt de Zaert compact ingericht, waardoor alle deelnemers een zitplaats dichtbij het podium hebben. Verschillende teams zijn al lang aan het oefenen voor een spectaculaire playbackact, met veel dans en grootse decors. Aansluitend vindt in de Sporthal ook de loterij en de prijsuitreiking plaats, waarna het feest in volle hevigheid kan losbarsten. Het belooft dus weer een uiterst gezellige avond te worden!

Op sportpark De Balledonk is iedereen vanaf 10 uur van harte welkom om de teams gedurende de dag aan te moedigen. De playbackshow ‘s avonds is alleen toegankelijk met een geldig toegangsbewijs. Er zijn slechts beperkt toegangsbewijzen beschikbaar voor de vrije verkoop, dus zorg dat je er snel bij bent! De toegangsbewijzen zijn vanaf 13 mei te koop voor € 5,- bij de kantine van Voetbalvereniging Heeswijk en daarnaast ook direct te bestellen via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Graag tot ziens op 19 mei!

Stichting Dorpszeskamp HDL