Dit is het HaDeejer.nl archief  van: 2006  tot  september 2015

130119-lvdv-jubilarissen 14Harmonie Sint Servaes zette afgelopen zaterdag twee van haar leden in het zonnetje vanwege hun 25 jarig muziekjubileum. Mandy Verhoeven – van Beekveld en Peggie Peters – Doorenbosch werden tijdens de traditionele teeravond toegesproken door voorzitter Lambert van der Ven. Hij onderscheidde hen met de zilveren muziekspeld en overhandigde een oorkonde. Bloemen waren er voor hun partners.

 

De twee jubilarissen zijn al van jongs af aan vriendinnen en kwamen samen naar de harmonie. Halverwege de 80’er jaren begonnen ze met hun muziekopleiding, waarna ze in 1988 toetraden tot het grote harmonieorkest. Mandy op dwarsfluit en Peggie op klarinet spelen zeer verdienstelijk hun muziekpartijen. Beiden zijn zeer actief in de vereniging. Zo is Peggie in allerlei commissiewerk betrokken, zoals de jaarlijkse voorspeelmiddag en de educatieve ochtend. Mandy is sinds 2007 ook actief als bestuurslid, als penningmeester verzorgt zij de financiële administratie.

De teeravond begon met een Heilige Mis in de Sint Servatiuskerk, waarin ook de nieuwe communicantjes aan de gemeenschap werden gepresenteerd. Deze mooie samenwerking is al vele jaren een succesvolle activiteit op de eerste zaterdag na 15 januari.

Harmonie Sint Servaes is trots op haar twee actieve en betrokken leden, die na de huldiging werden gefeliciteerd door alle leden en hun partners in zaal de Toren. De Dintherse vereniging hoopt nog vele jaren gebruik te mogen maken van de talenten van deze twee muzikanten ‘pur sang’.