Dit is het HaDeejer.nl archief  van: 2006  tot  september 2015

130514-lvdv-BalledonkOpen 11_Op dit moment wordt op tennispark de Balledonk in Heeswijk-Dinther het jaarlijkse open toernooi tennis afgewerkt onder de pakkende toernooititel: Balledonk Open. Afgelopen zaterdag werden de eerste wedstrijden gespeeld, wat komende maandag leidt tot een hopelijk spectaculaire finaledag. Het goed aangeschreven toernooi met een prima organisatie mag zich verheugen in een groot deelnemersveld. 

In totaal 364 deelnemers hebben zich in de afgelopen periode aangemeld voor dit tennistoernooi. In tien dagen tijd worden er wedstrijden afgewerkt in 24 spelonderdelen. Zo worden er wedstrijden gespeeld in de dames en heren enkel, in het dames en herendubbelspel en de mix dubbel. Op diverse niveau's wordt er per categorie gestreden om de winst, van niveau 3 tot en met 8. De ruim 350 deelnemers komen uit 53 tennisverenigingen uit de regio. 

Op doordeweekse dagen wordt er vanaf 18.00 uur gespeeld. In het weekend wordt er vanaf 9.30 uur gespeeld tot 22.00 uur. De finaledag start om 10.00 uur. Rond 18.00 uur wordt de prijsuitreiking verwacht. Het toernooi is te volgen via www.toernooi.nl met alle uitslagen. Maar ook kunt u impressies krijgen via twitter @BalledonkOpen en via facebook www.facebook.com/BalledonkOpen 

Vanzelfsprekend bent u van harte welkom om het toernooi live te bezoeken. Toegang tot het tennispark is gratis en er is voldoende gelegenheid tot het genieten van het tennisspel onder het genot van een heerlijk drankje of een hapje. 

Tekst en foto's: Lambert van der Ven