Dit is het HaDeejer.nl archief  van: 2006  tot  september 2015

130525-lvdv-rowwenheze 24Rowwen Hèze trok zich vanavond niets aan van de herfstachtige temperaturen tijdens de seizoensopening van natuurtheater de Kersouwe. Het talrijk opgekomen publiek had zich voorbereid op een gezellige avond met de Limburgse feestband én op de regen, die vanaf het begin licht viel en gedurende het concert wat heviger werd.

Wie Rowwen Hèze kent, weet dat het een dolle boel wordt. De Limburgse band wisselt gevoelige liedjes af met feestelijke nummers, die iedereen kent. Zanger Jack Poels nam vanaf het begin het publiek mee in een gevarieerd optreden, waarbij de typische accordeonklanken van Rowwen Hèze als vanouds werden gespeeld door Tren van Enckevort. Vele échte fans waren vanavond in de Kersouwe aanwezig, zowel de meer als de minder bekende nummers werden door velen uit volle borst meegezongen. En weer of geen weer; de ongeveer duizend bezoekers bleven door de opzwepende muziek voortdurend in beweging, waardoor het toch nog een hartverwarmende avond werd.

Er zijn deze zomer voldoende mogelijkheden om een concert of een voorstelling in de Kersouwe te bezoeken. Bekijk de website www.kersouwe.nl voor het programma.

Tekst en foto's: Lambert van der Ven