Dit is het HaDeejer.nl archief  van: 2006  tot  september 2015

150209-wvdl-pronkzitting 297_VOORKANTOp maandag 9 februari was de 3e pronkzitting van 2015 voor 55 plussers. Gerrie van den Broek nam het eerste gedeelte van de avond voor zijn rekening. Onder het mom ‘’witte gij wa ze deeje, 44 joar geleeje’’? haalde hij de mensen van het allereerste  uur op het podium. De oprichters van Stichting Carnaval HDL, Piet Jacobs en Henk Habraken, maar ook Rien van Hoorn, Gerard Barten en Kees van Herpen kregen een ereplaatsje. En wat is carnaval zonder de horeca, Jan van Erp en Bruur Blommers, wie kent ze niet.
Na de onthulling van Prins Joost d’n Urste en zijn broer adjudant Stefan van de Pas werd de zaal meegenomen terug in de tijd, 44 jaar carnaval passeerde de revue met muzikale begeleiding van de Juinders. Klik hier voor foto's.

Hierna namen Ruth en Manon de presentatie over en praatten de avond met het grootste gemak aan elkaar. Een heel gevariëerde avond met Wil Gère , zij vond dat ze als vrijwilligster in HDL allang een lintje verdiend had, Toos en Patries, altijd goed met gezellige meezingers als’’ laat maar waaien”.

De hofdames, normaal heel kleurrijk kwamen  deze keer in zwart/wit met een prachtige act. Ook de Jantjes deden  16 jaar geleden al mee en deze avond zongen ze weer een medley uit de bekende musical.
 En elf skon kèrels volgens Ruth , de oud-prinsen hadden weer succes met hun act.  Ook Alles mi bietjes met Heidy van Goverts zwemschool hadden de lachers op hun hand. De heikneuters gingen naar Viquel in Frankrijk met Leo en Willy tot vermaak van de zaal.
De Doetjes sloten de avond met een mooie  mix van ‘’horror dansnummers’’.

Tekst:  Wilma van Zoggel
Foto’s: Wim van der Lubbe