Dit is het HaDeejer.nl archief  van: 2006  tot  september 2015

150712-cvdh-Cleefshoeve-01Al 5 jaar genieten en proeven we van de ambachtelijke producten van hun eigen koeien: het boerderij-ijsje, de yoghurt-, room- en sorbetijs of 'n kopje koffie. Vandaag werd dat 5-jarig bestaan feestelijk gevierd met muziek en voor kinderen met speelkussen en aaibare dieren zoals kalfjes en konijntjes. Ook kon je met paard en wagen een ritje maken. Genieten dus voor jong en oud.

Klik hier voor foto's.

"Wat vliegt de tijd voorbij als je van je hobby je werk maakt!", vertelt Jeanne van Cleef. "Vijf jaar geleden begon ik met het uitbreiden van mijn hobby ijs maken. Dit is in de afgelopen vijf jaar uitgegroeid tot een mooi en sfeervolle ijssalon met terras. Daarnaast hebben we twee traditionele ijscokarren, waarmee we al vele braderieën, feesten en partijen voorzien hebben van een ijsje.

We hebben een mooi netwerk opgebouwd, zo wordt ons ijs ook verkocht in verschillende boerderij- en streekwinkels. Verder kun je van ons ijs genieten bij restaurants en campings in Heeswijk-Dinther en omsteken.

Al met al een heerlijk en zuiver product wat naar meer smaakt. Dit alles hadden we niet waar kunnen maken zonder onze melkkoeien. Momenteel melken we 165 Holsteiners in onze 28 stands carrousel. In het voorjaar genieten onze koeien van heerlijk vers gras, dat we iedere dag voor ze af maaien. Ze worden met veel liefde verzorgt door vader Jan en zoon Rick. En dat proef je weldegelijk terug in ons ijs."

Tekst en foto's: Corrie van der Heijden