120428-lvdv-slotavondzvv_062Complete heeft vanavond tijdens de slotavond van de zaalvoetbalcompetitie de promotiewedstrijd voor een plek in de A-poule met 4-2 gewonnen van Arttekst. De nummer twee van de B-poule was de hele wedstrijd dominanter dan de nummer voorlaatst van de A-poule. Hierdoor degradeert Arttekst na een seizoen op het hoogste niveau van de zaalvoetbalcompetitie in HaDee te hebben gespeeld weer naar de B-poule.

Eerder vanavond werd door de nummer voorlaatst van de B-poule Heesakkers Beton BV tegen de runner up van de C-poule Ruijs Software gespeeld om een plek in de B-poule. Het sterk verjongde Heesakkers Beton wist na een spannende strijd haar plaats in de B-poule te behouden. Ruijs Software drong tot de laatste seconde aan, maar trok met 6-5 uiteindelijk aan het kortste eind.

Aan het einde van de avond stond de bekerfinale op het programma tussen Schuts Elektro en In d'n Ollie. Halverwege leidde de kampioen van de B-poule In d'n Ollie met 4-0 tegen Schuts Elektro, die enkele weken geleden de titel in de A-poule wist te halen. Uiteindelijke werd met 7-1 overtuigend de derde prijs van dit seizoen binnen gehaald. Na het winnen van de Supercup in augustus tegen GEDO Electro en het kampioenschap van de B-poule werd een mooie trilogie behaald.

Na afloop vond de feestavond plaats met de uitreiking van de prijzen. Voorzitter Camiel van Doorn bedankte iedereen voor zijn bijdrage dit jaar en nam ook de beheerders en de uitbaters van sportcafé de Zaert mee in zijn dankwoord.
Catering Verheijden Shanghai neemt de kampioensbeker van de C-poule in ontvangst. Waar In d'n Ollie de kampioenschaal in de B-poule en Schuts Elektro de kampioenschaal van de A-poule ontving. UCE Computers, uitkomend in de C-poule, won opnieuw de sportiviteitsprijs. Zaalvoetbalvereniging HDL kijkt terug op een zeer geslaagd seizoen.

Tekst en foto's: Lambert van der Ven