Dit is het HaDeejer.nl archief  van: 2006  tot  september 2015

040812 ib_Solexrace_4_ Veel leuke kinderactiviteiten met fantastische prijzen 

Op 2, 3 en 4 augustus wordt in het bosrijke buitengebied voor de zevende keer de 24-uurs Solexrace georganiseerd. Ook deze keer (st)rijden de deelnemers weer voor KiKa (kinderen kankervrij). Met het bijbehorende driedaagse muziekfestival wordt het weer een compleet feest, voor jong en oud. Dit jaar is er een bijzonder kinderprogramma, waarmee prachtige prijzen te winnen zijn.
 
Kinderprogramma
Kinderen tot 12 jaar mogen het hele weekend gratis naar binnen op het festival. Op zondag is er, in samenwerking met Jong Nederland HDL, vanaf 10.00 uur een leuk programma met veel activiteiten voor kinderen van alle leeftijden. Zo kan er onder meer naar hartenlust geknutseld en getekend worden. Ook is er de kermisattractie Kamelenrace en een heuse stormbaan.
 
Win een weekendje weg
Alsof dat nog niet genoeg is kunnen de kinderen prachtige prijzen winnen. Libéma attractie- en vakantieparkenparken stelt mooie prijzen beschikbaar, zoals: Een Weekendje met het hele gezin naar Vakantiepark Dierenbos of VakantieparkBeekse Bergen,met de hele klas een dagje naar Safaripark Beekse Bergen (excl vervoer) ,en verschillende entreekaarten voor Dierenrijk, Sportiom ‘sHertogenboschen Aviodrome Lelystad Airport.
Hoe kunnen ze deze prijzen winnen? Gewoon door er te zijn. Even melden bij één van de leiders van Jong Nederland HDL en ze maken kans op deze geweldige prijzen. Zo makkelijk kan het zijn.
 
Feestprogramma
Uiteraard is er niet alleen aan de kleintjes gedacht. Er is natuurlijk ook weer een zeer divers driedaags feestprogramma. Op vrijdag 2 augustus gaan de poorten om 18.00 uur open voor It all started in the nineties, Pap en Pudding en DJ Dave.
Zaterdag starten de trainingen van de Brommercross om 13.50 uur en om 16.00 uur is de start van de 24-uurs Solexrace. Madison Avenue start het programma in de Feesttent, gevolgd door Ar!e, The Dirty Daddies, mede-organisator WC Experience en - als grandioze afsluiter - BZB. In de Eettent staat die avond DJ André Nijman met Unserious Request en in zaal Stanserhorn tref je tot 3.00 uur de prettig gestoorde Partyploppers.
Op zondag start het kinderprogramma om 10.00 uur en de Brommerrace om 11.30 uur. Hou’t Simpel, The Backstienck Boys, Rattlesnake Shake en The Heinoo’s zorgen ondertussen voor feest in de grote tent. In de Eettent op zondag de altijd hilarische King of Bingo, met tussendoor een akoestisch optreden van WC Experience. De Solexen finishen om 16.00 uur, maar het feest gaat daarna natuurlijk nog even door!
 
Camping en tickets
Meer informatie over het programma, inschrijven, de camping, entreetickets, etc. vind je op de website:www.24uurssolexrace.nl
 
Een kleine terugblik naar vorig jaarhttps://www.youtube.com/watch?v=JTHOaRVKCLU