Dit is het HaDeejer.nl archief  van: 2006  tot  september 2015

KnalpijppopDe meeting Knalpijppop is na het succes van vorig jaar uitgebreid naar twee dagen, en wel op 25 en 26 september. De voorbereidingen zijn door de organiserende club voor Amerikaanse en klassieke voertuigen BH Dubbel D, in volle gang maar we kunnen alvast wat bekend maken.

 

 Een groots opgezette meeting voor Amerikaanse en klassieke voertuigen is de hoofdmoot voor het tweedaagse festival. Vorig jaar bleek dat één dag wat te krap was voor een dergelijke meeting, vandaar dat het is uitgebreid naar twee dagen.

Het weiland aan de Aa-kantstraat te Heeswijk Dinther wordt omgetoverd tot festivalterrein en biedt veel ruimte aan tal van fraaie voertuigen.

Op zaterdag 25 september zal het terrein om 11.00 geopend worden en kunnen voertuigen het showterrein op. De meeting zal op deze dag een muzikaal karakter krijgen. Vanaf 14.00 uur zullen er bands spelen. Een paar namen kunnen we alvast bekend maken: de aftrap wordt gedaan door de Heeswijk Dintherse band Groovebloedig; een band wiens ster snel rijzende is. Ook hebben we de 190’s weten te strikken. Deze Boekelse stonerrock band stond op het mainstage van Bospop. Een andere topper is Circle J. Met lovende kritieken speelde deze band tal van festivals plat met hun aanstekelijke mix van punk/folky meezingers. Met bas, scheurende gitaren, doedelzak, accordeon en banjo spelen ze stevige feestmuziek waarbij bands als Flogging Molly en Dropkick Murphy’s verbleken. De entree bedraagt slechts 15 euro.

Het is mogelijk om te overnachten en zondagochtend is er ontbijt verkrijgbaar.

Zondag 26 september is de grote Meeting dag. Vele voertuigen als klassieke auto’s, motoren, trucks, jeeps, Solexen en Amerikaanse voertuigen zullen over het gehele terrein uitgestald worden om bewonderd te worden. Daarnaast is er van alles te beleven. Een 4x4 demonstratie, een mini kermis voor kinderen, diverse stands, live muziek en nog veel meer. Hierover zullen we later berichten. Deze dag is de entree geheel gratis, en voor iedereen toegankelijk.

Meer info volgt en de ontwikkelingen zijn te volgen op   www.bhdubbeld.nl