Dit is het HaDeejer.nl archief  van: 2006  tot  september 2015

fiets3daagse_logo_20101Dinsdag 3 augustus fietsten 900 mensen mee met TRV-Bernheze. Woensdag 4 augustus waren dat er 700 en op donderdag 5 augustus nog eens 750 mensen. Nog niet vaak deden er zoveel deelnemers mee met de Fiets-3-daagse in Bernheze.

Elke dag konden fietsers kiezen uit een route van circa 35 en 55 kilometer. Beide routes stonden op dezelfde beschrijving, zodat deze keuze pas gemaakt hoefde te worden bij de stempelpost en pauzepunt. Bovendien konden de deelnemers één, twee of drie dagen meefietsen. De meeste deelnemers kwamen uit Bernheze of de directe omgeving, maar ook waren er veel deelnemers van verder weg, zelfs die helemaal vanuit Noord-Holland kwamen.

 

Dinsdag was het een mooie dag waarop zonnige momenten en wolken elkaar afwisselden. Ideaal fietsweer volgens veel deelnemers. Woensdag en donderdag was het weer minder zonnig en viel er zo nu en dan een fikse bui. Desondanks hadden de posten van TRV-Bernheze het druk met stempelen en informatie geven. Om 9.45 uur kwamen telkens de eerste fietsers op de post aan. Vaak zijn dat dezelfde mensen. Vlak na hen, werd het snel drukker en namen de files bij de koffiepunten toe.

 

Aan het einde van elke dag werden de fietsers binnengehaald door gezellige accordeonmuziek. Ook waren de cadeau’s uit de levensmiddelenloterij uitgestald. Zelf konden de deelnemers zien of ze in de prijzen gevallen waren. De laatste dag reikte TRV-Bernheze een fiets uit aan mevrouw Annie Vos uit Heesch. De fiets werd door de fietsenzaken Jac. Martens Nistelrode, Brima. Heesch en Van Esch Heeswijk-Dinther ter beschikking gesteld.