Dit is het HaDeejer.nl archief  van: 2006  tot  september 2015

101010_WijnproeverijDe Wereldwinkel Heeswijk-Dinther organiseert op 10 oktober van 12.00 tot 17.00 uur een WIJNPROEVERIJ bij Hedi Meubelen, Laag Beugt 1-a te Heeswijk-Dinther. Bij deze nodigen wij u uit om kennis te komen maken met de “eerlijke” wijnen uit het assortiment van de Wereldwinkel.

Op de proeftafel staan rode en witte wijnen om te proeven. Anders dan vele wijnproeverijen is de proeverij van de Wereldwinkel ook een culinaire happening. Jan Verkuijlen, vrijwilliger bij de wereldwinkel, heeft een passie voor koken. Met zoveel mogelijk ingrediënten uit de Wereldwinkel zal Jan hapjes bereiden die uitstekend passen bij de wijnen welke geproefd kunnen worden.

De Wereldwinkel verkoopt (h)eerlijke wijnen uit Zuid-Afrika - Chili en Argentinië. De wijnen zijn gemaakt met respect voor mens en milieu. Omdat de wijnboeren een rechtvaardige prijs krijgen, kunnen ze een menswaardig bestaan opbouwen. Koop je wijn van de Wereldwinkel, dan draag je bij aan de ontwikkeling van de makers ervan.

Voor de bezoekers van de wijnproeverij heeft de Wereldwinkel Heeswijk-Dinther een leuke aanbieding. Iedere klant ontvangt 10% korting bij aankoop van minmimaal 6 flessen wijn. Daarnaast ontvangen maximaal 100 leden van Rabobank Bernheze Maasland, bij inlevering van de coupon uit het ledenmagazine, ook nog eens een gratis wijnstopper.

De wijnproeverij is mede mogelijk gemaakt door Hedi Meubelen en Halte 5 Lunchroom en Cafetaria uit Heeswijk-Dinther. Dankzij een donatie van beide ondernemers is de wijnproeverij voor alle wijnliefhebbers gratis toegankelijk. De vrijwilligers van de Wereldwinkel hebben er zin in. U komt toch ook!