Dit is het HaDeejer.nl archief  van: 2006  tot  september 2015

110402Flyer_Kasteel_Fair_Page_1Van 8 tot en met 10 april wordt de Kasteel Fair georganiseerd op het prachtig gerestaureerde kasteel Heeswijk in Heeswijk Dinther. De Kasteel Fair is een jaarlijks terugkerende Lifestyle Fair voor het hele gezin met een mooi aanbod van unieke Lifestyle producten en proeverijen van delicatessen die bij het komende voorjaar en zomer passen.

Bezoekers van de fair kunnen zich laten inspireren door het aanbod van de exposanten, door het kasteel, door een bezoek aan de expositie in het Kasteelmuseum of door de vele activiteiten die tijdens de Fair worden georganiseerd.

110402Flyer_Kasteel_Fair_Page_2Exposanten en hun producten

U vindt de volgende productcategorieën op de fair: food en keukenaccessoires, brocante en antiek, mode en accessoires, wijnproeverijen en proeverijen van delicatessen, woonaccessoires, sfeervolle meubels, sieraden, verzorgingsproducten, hot tubs, streekproducten, tuinaccessoires en landleven, kinderproducten, Kunst en nog veel meer

Activiteiten tijdens de Fairs

Tijdens de Kasteel Fair van 8‐10 april zijn er verschillende dingen te beleven. Naast de vele standhouders met mooie stands en leuke producten zijn er ook veel activiteiten voor het hele gezin.

Uiteraard is een bezoek aan het kasteel meer dan de moeite waard en is haar omgeving schitterend voor een mooie wandeling. Op de Fair is echter nog meer te doen.

Heeft u wel eens een Jack Russel race meegemaakt? Fantastisch leuk om te zien en uw hond mag ook meedoen! Ook de roofvogels mag u niet missen. Deze imponerende dieren laten zien hoe ze jagen en geven vliegshows. Uiteraard is er ook muziek. Op vrijdag en zaterdag treedt Suzanne Zijderveld op met haar Harp. Suzanne studeert harp aan het Rotterdams Conservatorium en heeft verscheidene prijzen gewonnen. Zo werd ze tweede op het IJssel Concours en kreeg een eervolle vermelding bij het Prinses Christina Concours. Tevens op vrijdag en zaterdag worden een aantal demonstraties ganzendrijven gegeven.De ganzendrijver wandelt rond met zijn ganzen en zijn Bordercollie zorgt ervoor dat ze bij elkaar blijven.

Willemien van Leersum verzorgt dagelijks een aantal modeshows en op zaterdag zal de Sint Willebrordus Gilde een aantal demonstraties geven met Vendelliers, tamboerijnen en bazuinblazers. Op zondag komt het 35 man tellende koor, de Duketown Barbershop Singers uit ’s‐Hertogenbosch, de Fair opleuken met een aantal optredens. En natuurlijk kunnen de kinderen lekker knutselen in de knutselhoek.

Ook voor de inwendige mens wordt goed gezorgd tijdens fair. Van een heerlijk kopje echte italiaanse koffie met gebak tot asperges en oesters met een lekker glaasje Prosecco erbij.

Openingstijden 8‐10 april

Vrijdag en zaterdag van 10:00‐19:00 en zondag van 10:00‐18:00. Bezoekers kunnen bij het kasteel parkeren en mogen hun huisdieren meebrengen, mits aangelijnd.

Kijk voor meer informatie op   www.xxliving‐fair.nl

Kasteel Heeswijk, dat zijn naam al in de 12e eeuw kreeg, is in de loop van de eeuwen door veelvuldige verbouwingen en aanpassingen geworden tot het monumentale en museale bouwwerk dat u nu, soeverein gelegen temidden van zijn natuurlijke omgeving, kunt bezichtigen.

Inspirerend monument Kasteel Heeswijk, een voormalige waterburcht, is een kasteel in de ware zin van het woord, met torens, galerijen en een binnenplaats, met gewelven en een wapenkamer, met een koetshuis, kasseien en een kasteeltuin. Alles omgeven door een brede slotgracht, temidden van weelderige landerijen en bossen.