Dit is het HaDeejer.nl archief  van: 2006  tot  september 2015

memoriesafbeeldingHet is bijna zover! De voorbereidingen zijn rond, en de kaartverkoop is al flink op gang. Nog maar 16 nachtjes slapen tot de tweede editie van ‘Memories’. Na het succes van afgelopen jaar is er dit jaar namelijk een nieuwe ‘Memories’.

 

Nóg gezelliger, uitgebreider, harder en vooral nóg grootster dan de vorige editie. Dit jaar komen er namelijk meer dan 40 Dj’s draaien in 4 verschillende area’s.  En of je nu van Techno, Hardcore, House of 80’s & 90’s houdt. Iedereen komt aan zijn trekken tijdens deze tweede festival editie.

HET CONCEPT
Memories is een festival waarbij o.a. jonge Dj’s uit de regio de kans wordt gegeven om eens te draaien voor een groot publiek. Een uniek concept dat Memories onderscheid van andere festivals. Natuurlijk hebben we voor jullie naast al dit jonge talent ook wat groot, internationaal talent weten vast te leggen. Daarnaast is er ook één speciale act, maar die verklappen we nog even niet!

LINE-UP
The Darkraver
In 2005 scoorde Darkraver een grote hit met het nummer Kom-tie dan he! Een combinatie van entertainment en skills die hebben bewezen een enorm succes te zijn en hem met verre voorsprong tot de meest geboekte Dj’s doet behoren.

Paul Elstak
In 1995 is hij doorgebroken met zijn heerlijke Happy Hardcore hitjes, Rainbow high in the sky, Luv u more & Life is like a dance maar hij is al werkzaam in de DJ business sinds 1987. Ken jij ze nog? Die liedjes waar je een aantal jaar geleden al je dans kwaliteiten op los liet? Waarbij je aan het einde van de avond gebroken was, maar voldaan? Tegenwoordig zijn zijn cd’s alleen nog voorzien van super harde hardcore beats dus voor mietjes is het in ieder geval niet. Om Memories 2011 nog meer memorabel te maken hebben we Paul Elstak, godfather of hardcore, speciaal voor jou weten te regelen. Dus…voetjes van de vloer en hackuuuhhh.

The Space Pirates
Met inmiddels enige bekendheid in de dance scene hebben we Space Pirates op ons lijstje weten te krijgen. Nee, geen laptop klikkende live-act maar een dynamische electro live-act die voor de verandering bestaat uit niet 1, 2 maar 4 personen. Space Pirates komt met een totaal eigen sound en brengt een uitgebalanceerde mix van electro, techno, minimal en techhouse. Als dat niet knallen...eh spacen wordt. Om nog maar niet te spreken van de Live vocals.

Vorig jaar was het harstikke warm, laten we hopen dat de weergoden dit jaar weer vrolijk gestemd zijn! Maar dat moet helemaal goedkopen, met al die heerlijke muziek!

Voor de complete line-up en meer informatie kijk je op www.memories-events.nl

Het festival vindt plaats aan de Aakantstraat. Het terrein is geopend van 18.00 tot 01.00 uur. Tickets kosten 15 Euro en zijn verkrijgbaar via de website, of Revival (Loosbroek), Driezeeg (Middelrode), Uitpunt (Veghel), Alle primera winkels in NL, Paperpoint & De Toren (Heeswijk).

Leeftijd: 18+