Dit is het HaDeejer.nl archief  van: 2006  tot  september 2015

110626_miss_Knalpijp_2011Meeting Knalpijppop is de naam van een tweedaags evenement op zaterdag 16 en zondag 17 juli aan de Aa-kantstraat in Heeswijk Dinther, georganiseerd door BH Dubbel D (BernHeze Dubbel Dik). Met op zaterdag 16 juli vanaf 19.00 muziek in de feesttent van Big Caz & The 4 Bobs (Rock & Roll), 666 The Nigtmare (jaren ’60, ’70 rockcovers) en Rattlesnake Shake (populaire rockcovers). Op zondag 17 juli een (gratis) meetingdag voor liefhebbers/eigenaren van klassieke en Amerikaanse voertuigen. 

Vele voertuigen zullen aanwezig zijn als trucks, jeeps, motoren, oldtimers, bromfietsen en Amerikaanse auto’s. Met diverse kinderattracties, live muziek en meer. En wie zal zich Miss Knalpijp 2011 mogen noemen?

Noem het een fotowedstrijd. Een vakantiekiekje op een oude bromfiets? Een trouwfoto bij een oldtimer? Je foto van een examenfeestje in een bijzonder voertuig? Of zomaar een leuk plaatje? Alles kan. Zolang je er zelf maar op staat mét een voertuig. Dan maak je kans op de titel Miss Knalpijp 2011, en een lingerieset (naar keuze), uit te zoeken bij Sterrin Lingerie te Heeswijk Dinther . Stuur je foto voor 15 juli op naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. met je naam adres en telefoonnummer. Tijdens de Meeting Knalpijppop op 17 juli zal de prijswinnaar bekend gemaakt worden.

De Meeting Knalpijppop wordt dit jaar voor de derde keer gehouden aan de Aa-kantstraat in Heeswijk Dinther. Kaartjes voor het muzikale programma op zaterdag kosten 10 euro (dagkassa 12,50) en zijn te bestellen via de website www.bhdubbeld.nl , of bij Café De Toren, Paperpoint en Café De Zwaan te Heeswijk Dinther. Zondag is de entree gratis.

Ook te volgen op Twitter, Facebook en Hyves.