Dit is het HaDeejer.nl archief  van: 2006  tot  september 2015

110703_BeachvolleybalOp zondag 10 juli aanstaande verandert Plein 1969 weer in ‘klein bedaf’ voor het beachvolleybaltoernooi! Om 10.00 uur begint het toernooi, dat onder een vrolijk muziekje meteen goed van start zal gaan! Voor de kleintjes is er dit jaar een aparte hoek waar een riante zandbak word geplaatst voor het bouwen van mooie zandkastelen!

Een groot aantal teams heeft zich al ingeschreven en gaan 10 juli strijden in het losse zand, waar weer menig zweetdruppel geproduceerd gaat worden. Uiteraard is er nog de gelegenheid om in te schrijven maar wees er wel snel bij want vol = vol!
Een team moet bestaan uit minimaal drie personen en er kan ingeschreven worden in de categorieën heren, dames en gemengd. In de gemengde klasse betekent dit dat er minimaal twee dames in het team zitten.

Daarnaast vindt ’s-Avonds de altijd gezellige en zomerse afterparty weer plaats in de Toren met daarbij natuurlijk de prijsuitreiking vanaf 20.00 uur.

Zeker de moeite waard om even een kijkje te komen nemen, voor jong en oud dus voldoende te zien en te beleven! De Toren en de Toren Vip’s heten iedereen alvast van harte welkom op zondag 10 juli, plein 1969!