Dit is het HaDeejer.nl archief  van: 2006  tot  september 2015

KnalpijppopDe webredactie van deze site gaat tweemaal twee kaartjes weggeven voor het muzikale gedeelte op zaterdag 16 juli van de Meeting Knalpijppop. Dan betreden achtereenvolgens Big Caz & The 4 Bobs, 666 The Nightmare en Rattlesnake Shake het podium. Lees verder hoe je gratis kaartjes kunt winnen.

 

 Op 16 en 17 juli staat het terrein aan de Aa-kantstraat bol van de activiteiten. Op de zondag is de meetingdag met vele klassieke en Amerikaanse voertuigen vanuit de gehele regio. Met een festivalmarkt, kinderattracties en een kladderbak: een witte Amerikaanse wagen die door kinderen beklad mag gaan worden. Er zijn demonstraties van een ambachtelijke smid, een leerbewerker en een Tattoo-artist vertoont zijn kunsten. Enkele prominenten uit de regio vormen de jury van de Show&Shine wedstrijd: de verkiezing van het mooiste voertuig. Rond het thema Rock&Roll wordt de dag aangekleed en er is live muziek van de energieke Rock&Roll coverband Big Caz & The 4 Bobs. Van alles te zien en te beleven dus waarbij de klassieke en Amerikaanse voertuigen als motoren, bromfietsen, auto’s, jeeps, trucks voertuigen centraal staan. Gratis toegankelijk voor jong en oud.

 Miss Knalpijp 2011 fotowedstrijd.

Heb je een foto van jezelf mét een voertuig?  Bijvoorbeeld een trouwfoto met een fraaie oldtimer. Een foto van je examengala in een bijzonder voertuig? Een vakantiefoto op een bromfiets. Of zomaar een leuk plaatje: alles mag. Stuur deze dan op naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en maak kans op de titel Miss Knalpijp 2011, en een lingerieset (naar keuze) van Sterring Lingerie. De prijsuitreiking is tijdens de Meeting Knalpijppop op zondag 17 juli.

Kaartjes winnen

Op zaterdag kun je in de grote feesttent aan de Aa-kantstraat je muzikale hart ophalen. Na de opening om 19.00 zal om 19.45 de tent gevuld worden met de aanstekelijke Rock&Roll covers van Big Caz & The 4 Bobs. Vervolgens het betere jaren ‘70 Glamourrock werk van de kleurrijkste band uit de regio: 666 The Nightmare. Met hun wervelende show en een setlist met onder andere nummers van Mud, Queen, AC/DC, Led Zeppelin en meer. En voor de gelegenheid speelt meesterpianist Dan Loredan op de toetsen en zal fraaie solo’s voor de dag toveren. De afsluiter is Rattlesnake Shake. Deze band geniet meer dan landelijke bekendheid, te danken aan hun keuze van de beste rockcovers gespeeld op ongeëvenaarde wijze. Waar ze ook optreden, het wordt altijd een groot feest.

En jij kunt er bij zijn. Gratis nog wel. Geef dan het antwoord op de volgende vraag: hoe wordt de witte wagen genoemd die kinderen op zondag 17 juli vol mogen kladderen?

Stuur je antwoord naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

Meeting Knalpijppop op zaterdag 16 en zondag 17 juli 2011. Kaartjes voor zaterdag kosten tien euro (dagkassa 12,50) en zijn te verkrijgen bij Café De Toren, Paperpoint en Café De Zwaan. Of te bestellen via de site www.bhdubbeld.nl  Daar vind je ook alles wat je wilt weten over het evenement. Of volg ons via Twitter, Facebook of Hyves.