Dit is het HaDeejer.nl archief  van: 2006  tot  september 2015

090305_alv_21.jpgIn de algemene ledenvergadering van donderdag 5 maart jl. is oud-secretaris, oud-voorzitter en oud-muzikant Willy van der Steijn benoemd tot Ere-lid van harmonie Sint Servaes uit Dinther. Van der Steijn is een bekend gezicht in de Dintherse, maar ook Bernhezer gemeenschap, door zijn niet aflatende inzet voor diverse verenigingen en projecten.

     

Vanaf 1960 als lid begonnen was Willy van der Steijn al snel ook buiten de muziek actief betrokken in de vereniging. Vanaf eind jaren 60 is Willy bestuurlijk actief geweest. Lange tijd vervulde hij de rol van secretaris en een tijdlang ook als vice-voorzitter, waarna Willy in 1994 de voorzittershamer overnam van Gerard Barten. Met veel betrokkenheid, inzet en een luisterend oor voor heel veel leden heeft Willy leiding gegeven aan onze vereniging.
In 2000 verkoos Willy een andere rol. Hij nam de klarinet weer ter hand en zette zich naast zijn muzikale inzet vol overgave in voor allerlei commissies in onze vereniging, waarbij vooral zijn inzet voor de inmiddels traditionele Proms-concerten op het gebied van P.R. en sponsoring enorm zijn geweest.                                                                                                                                             Willy heeft een sterke rol als ambassadeur van onze vereniging naar buiten toe altijd meer dan waar gemaakt en heeft altijd zijn grote sociale netwerk ten dienste gesteld van onze vereniging. Ook nu nog is hij actief voor allerlei commissieactiviteiten, waaronder de voorbereidingen voor de Proms 2010. Deze bijzondere verdiensten zijn door iedereen in de algemene ledenvergadering herkend en erkend, door unaniem zijn accoord te geven tot deze benoeming.  Voorzitter Lambert van der Ven reikte ter vergadering de bijbehorende oorkonde uit aan Willy van der Steijn, natuurlijk was er ook nog een leuk cadeautje en zijn vrouw Marijke werd in het zonnetje gezet met een mooie bos bloemen. Zij werd bedankt voor de ruimte die zij Willy steeds weer heeft gegeven zijn werk en betrokkenheid voor onze harmonie mogelijk te maken. In zijn dankwoord refereerde Willy aan zijn liefde en verbondenheid met onze Dintherse harmonie. Hij gaf aan bijzonder gevleid te zijn en deze waardering zeer op prijs te stellen. De oorkonde krijgt een mooi plekje in zijn huis. Willy sprak de hoop uit de komende 25 jaar op een mooie manier vorm te kunnen geven aan zijn ere-lidmaatschap en dat ondersteunen wij vanuit de vereniging van harte!