Dit is het HaDeejer.nl archief  van: 2006  tot  september 2015

bernhezeHet college maakt de ter-inzage-legging bekend van het ontwerp-wijzigingsplan CPO Cuneraschool, Heeswijk-Dinther (artikel 3.9 Wet ruimtelijke ordening)

Inhoud:

Het wijzigingsplan heeft betrekking op de voormalige schoollocatie aan de Abdijstraat 41 en 43 en aansluitende gronden, kadastraal bekend Heeswijk, sectie E, nummers 968, 971 (ged.), 1490 (ged.), 1491 (ged.), 2591 (ged.). Met het wijzigingsplan wordt de bestemming Maatschappelijk gewijzigd naar de bestemmingen Wonen, Tuin, Groen en Verkeer ten behoeve van de realisatie van 11 rijwoningen (CPO-woningen) en 4 vrijstaande of twee-onder-één-kap-woningen.

Inzage:

Het ontwerp-wijzigingsplan ligt met ingang van 28 januari 2013 gedurende zes weken ter inzage in het gemeentehuis in Heesch. Het plan is digitaal raadpleegbaar en te downloaden via www.ruimtelijkeplannen.nl  (NL.IMRO.1721. BPCPOCuneraschool-ow01) en www.bernheze.org  .

Reageren:

Gedurende de termijn van inzage kan iedereen op het ontwerp-wijzigingsplan reageren door het indienen van een zienswijze. Deze kunt u richten aan het college van burgemeester en wethouders van Bernheze, Postbus 19, 5384 ZG Heesch. Indien u uw zienswijze mondeling wilt geven kunt u een afspraak maken met de heer T. Donkers van de afdeling Volkshuisvesting, Ruimtelijke Ordening en Grondzaken.