Dit is het HaDeejer.nl archief  van: 2006  tot  september 2015

thumb sjors-sportief-nieuw MediumMeld uw sportieve activiteit weer aan! Dat kan tot 10 augustus 2014.Momenteel wordt het nieuwe Sjors Sportief boekje voor de basisschoolleerlingen voorbereid. In de tweede week van het nieuwe schooljaar krijgen alle basisschoolleerlingen het boekje uitgereikt in de

klassen.

Interesse om een activiteit aan te bieden?

De formule geeft de kinderen de kans om zich te oriënteren op diverse takken van sport en stimuleert kinderen tot structurele (sport)deelname. Voor een zo groot mogelijk aanbod hebben we u nodig! Alle verenigingen, instellingen en particuliere organisaties kunnen tot en met 10 augustus 2014 één of meerdere kennismakingscursussen opgeven via www.sportstimulering.nl  Vanaf 3 september 2014 kunnen de kinderen zich inschrijven voor de diverse cursussen op www.sjorssportief.nl De cursussen vinden plaats van september 2014 tot juni 2015.

Inschrijvingen

Het project wordt steeds breder gedragen door sportaanbieders, want het bekende boekje wordt elk jaar weer uitgebreid met nieuwe activiteiten. Al drie schooljaren op een rij schrijven zich veel kinderen in. Het eerste schooljaar stond de teller op 400, het tweede schooljaar op 550 en het afgelopen schooljaar maar liefst op 700. Dat is bijna 30% van alle kinderen uit de gemeente Bernheze. Uit de evaluaties met verenigingen blijkt dat hiervan 20% lid wordt. Een groot succes!

Voor meer informatie: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  of 0413-72 57 07.