Dit is het HaDeejer.nl archief  van: 2006  tot  september 2015

BernhezeIn mei 2014 is een nieuwe coalitie van start gegaan die haar plannen verder heeft uitgewerkt in een concept bestuursprogramma. Met dit programma maken we duidelijk waar we de komende vier jaar, samen met u, aan willen werken.

Welke doelen we willen bereiken en hoe we dit gaan realiseren.

Duurzaam, innovatief, transparant, realistisch en met geloof in eigen kracht zijn onze kernwaarden die als een groene draad door ons bestuursprogramma lopen. Krachtig zijn kunnen we echter niet alleen. De samenleving verandert; zelf doen, initiatief nemen en preventie staan steeds meer centraal. We borgen een sociaal vangnet voor inwoners die het nodig hebben.

Deze uitgangspunten komen terug in de verschillende onderwerpen binnen het bestuursprogramma. Aan de grote veranderingen op het gebied van zorg, werk en jeugd besteden we uitgebreid aandacht. Daarnaast komen onder meer onze dienstverlening, (verkeers)veiligheid, ruimte voor bedrijven, onderwijs, sport en wonen aan bod.

Reacties
We horen graag van u wat u van onze voornemens vindt. Onderaan deze pagina kunt u het concept bestuursprogramma downloaden. Op 25 september 2014 zal de gemeenteraad opiniërend vergaderen over het bestuursprogramma. Uw reacties leggen wij voor aan de raad.

Wij ontvingen rondom de gemeenteraadsverkiezingen van diverse lokale belangenorganisaties brieven met inbreng voor ons bestuursprogramma. Deze organisaties ontvangen een persoonlijke uitnodiging voor een reactie.

Wijze van reageren en termijn
Uw reacties kunt u uiterlijk op maandag 8 september 2014 bij ons neerleggen. U heeft twee manieren om te reageren:

  • Schriftelijk: postadres gemeente Bernheze, Postbus 19, 5384 ZG Heesch of mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..
  • Mondeling: tijdens de vergadering van de commissie Bestuur en Strategie van 8 september 2014. De vergadering begint om 19.30 uur in de raadszaal van het gemeentehuis.