Dit is het HaDeejer.nl archief  van: 2006  tot  september 2015

Foto gemeente BernhezeDe gemeente Bernheze is op zoek naar een man of vrouw die zich in het afgelopen jaar op een bijzondere wijze heeft ingezet voor onze gemeente. U kunt hem of haar tot 12 januari 2015  voordragen als een ‘Beste Bernhezer 2014’.

De bedoeling is dat u iemand voordraagt die actief is geweest voor de hele gemeente Bernheze, dus niet voor activiteiten in een bepaalde kern. Wij bedoelen hiermee activiteiten waarbij Bernheze op de kaart is gezet of die een uitstraling hebben naar de hele gemeente. Hij of zij moet een inwoner zijn van de gemeente Bernheze.

Enkele voorbeelden
Jan van den Heuvel uit Heesch kreeg de onderscheiding voor zijn bijzondere inzet voor Vluchtelingenwerk Bernheze; Harrie van der Pas uit Heeswijk-Dinther voor zijn inzet voor IVN Bernheze; Wilson Bosch uit Heeswijk-Dinther voor het Integraal Platform Gehandicapten Bernheze en Chris Ploegmakers uit Heesch voor zijn inzet voor de sport in Bernheze.

Voordracht
Alle inwoners mogen iemand voordragen. Er moet wel een uitgebreide en duidelijke motivering worden bijgevoegd. De nominaties worden niet bekendgemaakt, zodat bij meerdere kandidaten iemand opnieuw kan worden voorgedragen. Samen met de aanvrager bepalen wij het tijdstip van uitreiking.

U kunt uw voordracht tot maandag 12 januari 2015 schriftelijk en duidelijk gemotiveerd indienen bij:
De burgemeester van Bernheze
Mevrouw M.A.H. Moorman
Postbus 19
5384 ZG  Heesch
Op de envelop moet u ‘Vertrouwelijk’ vermelden.

U kunt uw voordracht ook via e-mail verzenden: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met mevrouw L. van Herpen, telefoon 0412-45 88 88.