Dit is het HaDeejer.nl archief  van: 2006  tot  september 2015

routebuurtbus2.jpgPer 1 mei zijn de bustarieven voor kinderen en ouderen verlaagd. Een rit met overstapbevoegdheid op alle bussen kost nog maar 30 cent! Dit maakt een ritje met Buurtbus 202 nog aantrekkelijker.

Gaat u wel eens naar Van Tilburg in Nistelrode? Heeft u familie in Loosbroek, Nistelrode of Heesch? Moet u overdag wel eens naar het Gemeentehuis in Heesch of naar een happening in De Pas? Buurtbus 202 is daarvoor ideaal. In Heesch kunt u eventueel ook nog overstappen op bus 157 naar Oss.


Voor de kosten hoeft u het niet te laten. Een rit (enkele reis) kost slechts € 1,19, gebaseerd op een 10-rittenkaart. Voor de jeugd tot 12 jaar en voor 65+ers is het vanaf 1 mei helemaal goedkoop geworden, namelijk € 0,30 voor een enkele reis met overstapbevoegdheid. Met de auto bent u veel meer kwijt.

Wist u trouwens dat u ná 09.00u met een ‘dalurendagkaartje’ voor € 3,- de hele dag onbeperkt op alle bussen in Brabant kunt rijden? Voor kinderen en 65+ers kost een retourtje maar 60 cent!


Zie verder onze website www.hadeejer.nl, en klik aan de linkerzijde op het kopje Economie en dan kopje Buurtbus, voor volledige informatie over de route, de tijden en de tarieven.