Dit is het HaDeejer.nl archief  van: 2006  tot  september 2015

gmbernhezewebsite.jpgDe herfst is weer begonnen. Dat betekent dat de bomen in de komende weken hun blad verliezen. Daarom laat de gemeente Bernheze zoveel mogelijk bladeren opruimen in de openbare ruimte binnen de bebouwde kom. Ten opzichte van voorgaande jaren zal het dit jaar anders gaan. Dit jaar wordt het bladafval in de kernen elke week op een vaste dag opgeruimd, in plaats van eens per drie weken. U kunt zich voorstellen dat het niet mogelijk is de straten de gehele week even bladvrij te houden. Door de straten elke week te vegen kunnen we ze wel zo schoon mogelijk maken. Hieronder staan de dagen waarop we bij u in de buurt zijn:
- op maandag in Heesch;
- op dinsdag in Nistelrode;
- op woensdag in de even weken in Vorstenbosch, in de oneven weken in Loosbroek;
- op donderdag in Heeswijk-Dinther.

We starten in week 42 (maandag 13 oktober 2008) met bladruimen. Dit zal doorgaan tot en met week 51.

Bladhopen
De gemeente haalt daarnaast bladhopen op volgens onderstaand schema. Wanneer u zelf flinke bladhopen heeft gemaakt van bladeren van bomen van de gemeente dan kunt u dit doorgeven via de servicelijn (0412) 45 89 99. Dit kunt u het beste in de week voorafgaande aan het bezoek aan uw kern doen.

Het schema ziet er als volgt uit:

 

 

Datum Kern
16 oktober 2008 Heesch
20 oktober 2008 Nistelrode en Vorstenbosch
28 oktober 2008 Heeswijk-Dinther en Loosbroek
6 november 2008 Heesch
10 november 2008 Nistelrode en Vorstenbosch
18 november 2008 Heeswijk-Dinther en Loosbroek
27 november 2008 Heesch
1 december 2008 Nistelrode en Vorstenbosch
9 december 2008 Heeswijk-Dinther en Loosbroek
18 december 2008 Heesch

 

De bladhopen moeten met de vrachtauto bereikbaar zijn. Het is aan te raden om één of meerdere ‘verzamelpunten’ in uw buurt te maken. Het is niet nodig om één bladhoop meerdere keren te melden.

Het is niet de bedoeling dat u bladeren uit eigen tuin aanbiedt. Ook geen bladeren in plastic zakken verzamelen. Snoeihout, ander tuinafval enzovoort wordt niet meegenomen. Alleen losse bladeren worden geruimd. Er worden geen zelf gemaakte bladkorven geleegd.

Wij hopen op uw medewerking.